reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Blekitna_Orchidea bylam w podobnej sytuacji, drabina, dostawy, 12h zadko ale nawet po 8 ledwo żyłam i też jestem na l4 od wtorku:)
Malinka mnie również ostatnio dopadły wątpliwości czy na pewno sobie poradzimy, jesteśmy z mężem w trakcie kupna mieszkania, przeprowadzka szykuje sie koło marca, kwietnia i tak sie zastanawiam czy damy rade finansowo, ze sprzątaniem, urządzaniem..
Dodatkowo od dwóch dni czuje sie duzo lepiej, mam wiecej energii, mdlosci pojawiają się coraz rzadziej ciekawe ile to zasluga koncowki 1 trymestru, a ile siedzenia w domu:)
Gwiazdka, Malinowa Marta ja juz kupilam leginsy ktore mnie nie cisną w brzuch, bo wczesniej chodziłam z rozpietym guzikiem u spodni:p

Ja z racji tego, że po chemii przytylam to w jeansy nie wchodzę już od jakiegoś czasu Ale też muszę się zaopatrzyć w kilka par legginsow, jako że moda ciążowa jakoś do mnie nie przemawia. Wolę jakieś luzniejsze rzeczy takie o, zwykle. Z córka miałam jedne jeansy ciążowe to po jednym dniu myślałam że je potne.

Uciekam spać. Dobrej nocy !

Hej Dziewczyny. Ja dopiero niedawno z pracy wróciłam, wykańcza mnie praca do tak późna :-/ ale jeszcze tylko do 21 i też biorę L4 choć nie wiem czy mnie nie poskręca w domu bo pracowałam zawsze po ponad 200 godz więc nie jestem przyzwyczajona, ale nie daję już rady. ewjaaa gratuluję bijącego serduszka, ja też się stresuję przed wizytą,. madziolina_p mój brzuch to na razie same sadełko, moze wkleje jak sie zaokrągli ;-) AniaFania przekonałaś mnie do tej szkoły rodzenia za jakis czas bede dzwonic i pytać jak z terminami, ja do ginekologa chodzę do Swakoniowej w Ubezpieczalni i jak narazie jestem w miare zadowolona tylko umawia dużo osób i czeka się w kolejce kupe czasu a później na wizycie się śpieszy. A jeśli chodzi o Rutkowskiego to słyszałam różne opinie, głównie niegatywne i chyba też drogo kasuje. Ja już też na etapie leginsów, w jeansy jeszcze wchodze co prawda ale zrobiły się już nie wygodne.

witajcie ;-) poszłam spac wcześniej i do nadrobienia 4 strony :-) dziś zaczęłam 9 tydzień, ciesze się i byle do przodu! ;-) u mnie leginsy juz od tygodnia. jeansy mi brzuch sciskaly

A ja jadę do pracy, tak mi się nie chce, ze masakra. Śpiąca jestem, bo wczoraj późno spać poszłam a musiałam wstać jak codzień 5.40... Ale na szczęście dziś piątek i weekend wolny

Witam się z rana!

Anulka, nie wiem, jak ty dajesz radę pracować do późna. Mi już o 21 chce się spać.

Ja będę musiała kupić chyba jakieś ciazowki bo w leginsach trochę słabo do pracy :DDD

Jadę na badania. Trochę się boję bo kazali być na czczo a ja muszę teraz rano coś koniecznie zjeść bo inaczej źle się czuję. Chyba zjem kanapkę od razu po pobraniu, przed wyruszeniem do pracy. Na dodatek młody przebudzil się po 5 i nim go znów uspaliśmy to już budzik dzwonił :/

Ja jeszcze w jeansy się mieszcze ale jak wpadam do domku to dres rządzi. Do leginsów się zraziłam po 1wszej ciąży,to był stały zestaw z tuniką. Wczoraj w new yorker mierzyłam fajne jeansy typu boyfriendy z gumą i sznurkiem w pasie, chyba sobie od Mikołaja zażycze.

reklama
Do góry