reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Kamcia, co Ci powiedzieli na wizycie? Opisałaś w odpowiednim wątku? Główka do góry! Będzie dobrze! Tego życzę!

Dziewczyny, czy piersi jak zaczęły boleć jakiś czas temu to tak powinny boleć już do końca ciąży? Czy też na jakimś etapie przestają? Jeśli tak, to kiedy?

Wizytę opisałam w innym wątku. A piersi tylko na początku mnie bolały (przed spodziewaną miesiączką) a teraz już nic.

Lila - Asia była chora na zapalenie mózgu, była 3 doby nieprzytomna doszło do niedotlenienia mózgu co spowodowało nieodwracalne zmiany, choroba ta spowodowała upośledzenie umyslowe.

Kamcia nie tak głośno z tym prasowaniem bo wpadnę z moją furą :) hehe
wiem że to nie śmieszne zwłaszcza dla Ciebie ale teks Emilki powala matko ale się uśmiałam

Lila mnie bolały jak dopiero zaczęłam podejrzewa dokładnie tydzień po owulacji i to taki ból że jak schodziłam po schodach albo biegłam musiałam je podtrzymywać. hehe To było pierwsze światełko do tego, że jestem w ciąży. Teraz taki lekki ból ale nic strasznego. Chyba to zależy po prostu od natury kobiety.

Fazerka
dzięki za linka do kalendarza :) ciekawy pomysł

Gwiazda współczuje mam nadzieję że jeszcze troszkę i będzie Ci to mijać. Jeszcze troszkę i będzie się zbliżał drugi trymestr a wtedy powinny minąć wszelkie dolegliwości.

Lazysunda
ja wybrałam eis w 7 miesiącu szkoła trwała 4 tygodnie więc skończyłam w 8 :) Tydzień po szkole rodzenia dwie już się rozpakowały więc trzeba szybciej czasem maleństwa spieszą się na ten świat :)

Venicce :) to cholerne prasowanie to chyba nie tylko moja zmora haha ale o dziwo dziś sporo ogarnęłam :)

Anulka Cieszyn super blisko :) Ja chodziłam do przyszpitalnej szkoły rodzenia nazywa się Cieszynka i tam poznaje sie kilka położnych. Naprawdę polecam one pamiętają która chodziła jak była na sali i wszedł cały obchód to ta położna od razu uśmiech do mnie i słowa do lekarza ja się nią zajmę i zajęła obchód był o 8 a Daniel o 11:25 na świecie :) . Ja chodziłam z mężem ale on jest naprawde zakręconym tatą i chciał uczestniczyć we wszystkim, jakbyś go widziała jak wchodził ze mną na porodówkę blady jak ściana ale dzielny wytrwał do końca :) Większość kobiet było z partnerami tylko dwie mamy były same. Mogę zapytać do jakiego chodzisz lekarza? Ja chodzę do Rutkowskiego był moim lekarzem również przy Danielu i teraz też tak chciałam :)

Ania ja dopiero dziś dostałam mdlosci wiec może to potrwać ja zawsze mam wszystko na opach haha wiec pewnie to potrwa ;)a ty jak się czujesz ?

Ania ja dopiero dziś dostałam mdlosci wiec może to potrwać ja zawsze mam wszystko na opach haha wiec pewnie to potrwa ;)a ty jak się czujesz ?

Oj a ja myślałam że męczą cie już dłużej, ale i tak życzę by szybko minęły :) U mnie już chyba minęły wczoraj nic dzisiaj tez rewelacja. Początkowo miałam rano później przez jakieś dwa tygodnie wieczorami a od dwóch dni jakbym nie była wciąży. Dobrze że na wczorajszej wizycie widziałam serduszko i lekkie ruchy malucha.

Mnie tez wybrzusza całe szczęście was tez już myślałam że bliźniaki będą :)

Kamcia Venice przeczytałam wasze opisy wizyt. Jedyne co mogę zrobić to przesyłam wam dobre myśli kilka uścisków i ogrom ciepła. Czekam na kolejne wizyty na pewno będą lepsze i uspokoją was

reklama
Do góry