reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Musi być dobrze i już!
Mi też wciąż zimno, walniety termostat jak to mój małż mowi;p
Dzisiaj miałam zachcianki: frytki z sosem od kebaba. A się okazało że zlikwidowali budkę z kebabami co stała w pobliżu osiedla, no i fasolka niepocieszona :(

reklama
Needi- super wieści z wizyty:) zdrówka dla Martynki.

Julka- jak czytam Twoje posty to tak jakby o mnie to było... leżeć pod dwiema koldrami i mi zimno...

Boję się jutra... cały dzień do późnej nocy jestesmy same z Ami :( a ja dziś przy wymiotach mdlałam, na szczęście było to już jak Wojtu wrócił z pracy:(

Współczuję każdej kobiecie którą męczą wymioty. Pamietam, jak moja siostra przez 4 miesiące rzygala jak kot. Byla tak slaba, ze ledwo chodzila. W tedy nie łączyły nas dobre relacje, ale było mi jej na prawdę szkoda

Gwiazda_237 utoworzylam oddzielny watek z naszymi danymi :) tj. Imieniem, terminem porodu, planowanym imieniem, skad jestesmy, i plec dziecka (ale to będę uzupelniac na bieżąco) :)

Venicee to w sumie dobre wieści! Ja tak jakos przeczuwalam ze krwiaka u Ciebie znajda dlatego krwawisz.. ale spoko! Na bank będzie dobrze :)
A co do wieku to jeszcze młoda "dupa" z Ciebie :D

Gwiazda_237 wejdz w "przyszle mamy" później "lipiec2016" i tam bedziesz miala wszystkie nasze tematy :)

Anulka<3 witam serdecznie :)

Madziolina i jest sie niby czym cieszyć i nie ma....nadal muszę zyć dewizą-CO MA BYĆ TO BĘDZIE...
Malinka a widzisz w pracy lepiej,niech tak dalej leci ze wszystkim !
Julka doczekasz się :D
Jolcia zleci....alez mi smaka narobiłaś barszczem ...
Anulka3 witaj !
Następna kusi cudami-Oj Maryńka !
Kamcia mimo że moja wizyta była bardziej ok niż to co ostatnio ....lekarz też mi dziś powiedział ze różnie może być ..mimo leków które od dziś mam nie daje mi żadnej gwarancji że nic się nie wydarzy.... Tulę cię mocno :D bądź dobrej myśli !
Gwiazda żeby się tak dało leżec i leżec.. ;/ niestety....
Nedi zdrowia dla córci ! fajne wiadomości :D od dzidzi
Panna Migotka a kto by nie chciał żeby wszystko tylko dobrze było....raczej każda z nas...oby do stycznia dziewczyny !
440Olcia też miałam odchył na fryty :p
Fazerka młoda dupa heheh ze mnie? dobra jesteś....jak odejmiesz -10 to tak :D

Witam
co tutaj taka cisza jest?
mi też bardzo zimno jest najgorzej wieczorem

Kamcia lekarz chyba woli trochę postraszyć ten co chodziłam do niego z Lilianka też tak powiedział na pierwszej wizycie że mam się nie nastawiać

reszcie gratuluję udanych wizyt

a dzisiaj ktoś wizytuje?

mi się dzisiaj krew z nosa puściła trochę mnie to przestraszyło ale miałam też tak z Lilianką i podobno to normalne

reklama
Witajcie!
Anulka-miło Ciebie powitać w naszym juz niemałym gronie.
Marta, Venicee, Needi gratuluje dobrych wieści. Venicee - mimo wszystko po tych Twoich perturbacjach uważam, że to co najgorsze juz za Tobą.
Kamcia myślę, że będzie dobrze, postaraj się być dobrej mysli.
Ja sram po gaciach przed kolejnym USG (27 grudnia), oglądam wasze maleństwa i już bym chciała mojego konusa tez zobaczyć i upewnić się, że wszystko dobrze. Czy to już teraz tak cały czas będzie, że moje życie od wizyty do wizyty będzie się toczyć:p

Do góry