reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Cześć dziewczyny:)
Nadaje z pracy.
Jolcia, ale mi smaka narobiłaś (a normalnie omijam słodkie rzeczy wielkim łukiem)
Kkasiulka gratulacje! Faktycznie wielki bobas-cudownie, aż mi sie łezka kręci w oku (ciągle nie pojmuje jak to się dzieje, że te hormony tak na mnie wpływają) :*
Ruda dobre wieści:)
Venicee trzymam kciuki za wizytę.

reklama
Kasiulka, ale duża dzidzia :szok: Ja chodzę do Baranowskiej-Mosingiewicz, ale ona nie jest z Częstochowy. Rodzić będę tak jak poprzednio na Parkitce.

Venice trzymam kciuki za wizytę.

Ruda, a długo masz tak leżeć?

Mamawiki, może w aptece jest coś co mogą stosować kobiety w ciąży.

Hope ja też mam wizytę w czwartek i czekam na nią z niecierpliwością.

Jak już jesteśmy przy słodkościach to upieklam wczoraj kopiec kreta bo tak za mną bita smietana chodziła :)
Ale racuchy tez bym zjadla
Kkasiulka gratulacje dużego babelka
Venicee trzymam kciuki za udaną wizyte
Karolina ja również poplakuje sobie od czasu do czasu:))
Ruda super w domku zawsze lepiej, lez i wypoczywaj
Ja robie rozeznanie u siebie w mieście na temat cen prenatalnych, podobno do konca roku działa jakiś norweski program który wszystkim kobietom robi za darmo bez z względu na wiek, zadzwonie dzisiaj i wypytam sie

Cześć dziewczyny.
Mam dziś pierwszą wizytę. W końcu. Denerwuje się czy wszystko jest ok. Idę na 17:30. Trzymajcie kciuki proszę.
Kkasiulka plecy lepiej ale dobrze jeszcze nie jest. Dzieki że pytasz :-*. Najgorsze że nie mogę niczym posmarować.

Venicee- ja to generalnie na nic nie mam ochoty jem na siłę, bo takie jedzenie bez sensu kiedy zaraz po trafia do toalety:/ dlatego jak mam na coś ochotę robię od razu!
Hmmm... Masz więcej niż 39 lat? Moja Ciocia urodziła dwie córeczki po 40 :)

Kitty- kopiec też bym zjadła... wraca mi smak na słodkie... To nie dobrze:/

reklama
Do góry