reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Kasiulka super wieści :tak:

Julka to tylko sen , postaraj się myśleć pozytywnie.

Malinko Maciuś jeszcze kp w nocy? Kurcze moja mała Franca ostatnio się tak często domaga w nocy niczym noworodek :confused2: chciałabym ją tego oduczyć , ale nie wiem jak. Jakoś ze starszą bez problemu poszło powiedziałam jej, że cycuś śpi w nocy. A Lenka nie da sobie tak łatwo w kaszę dmuchać :-D.

Venicee
ja też mam ostatnio humor do tyłka. Współczuję Ci tego plamienia strasznie. Bo wierzę, ze im bardziej leci tym bardziej się boisz. Kiedy masz teraz wizytę?

Ja mam w czwartek

Miłego dnia laseczki

witam
Julka na szczęście to sen -a u Ciebie bedzie całkiem odwrotnie !
Kamcia zdrowia ..ból ucha jest okropny ...najgorsze że ja bym nie wytrzymała bez leków ;/ Mój też po mnie łazi ....
Iwona czyli mąż się cieszy bardzo :D i wiadomość poszła w eter...
Dornia a lekarz nie mówi jakie badania....Mówisz 31....chciałabym tyle mieć...Ja tu jestem najstarsza baba....:crazy:
MamaWiki no daj spokój z denstystą i przełoż,mnie tak ostatnio pogonił z opryszczką i kazał przyjśc jak się wygoi....
jolcia ale masz smaki...mnie od słodkości odpycha...
Kasiulka ale super wiadomość :D noi wolne super
Ruda super ! czyli sprawa opanowana rozumiem....Dbaj o siebie !
Hope no nie krwawię ...ale do końca ok nie jest. Wizyta dziś.Nie powiem że się nie boję,bo mam nerwy...U mnie ostanio bez kija nie podchodź....Znowu mnie pachwina boli.....

Dornia, 31 to raczej norma na rodzenie dzieci w tych czasach. Prenatalne badania są rekomendowane dla kobiet od 35 roku życia lub z grupy ryzyka, czyli jeśli choroby genetyczne występowały w bliskiej rodzinie.. Sama będę miała skończone 31 jak się urodzi ten dzidziuś i nawet przez sekundę nie pomyślałam o tym, że już muszę się badać :-) głowa do góry..

Witajcie!
Ciężko za Wami nadążyć, zwłaszcza jak goni praca, szkoła i zajęcia dodatkowe.

Venicee, myślałam, że ja tu jestem najstarsza baba :-)

Mi lekarz proponował testy Nifty, ale chyba grzecznie podziękuję ze względu na cenę. Za to każe mi zrobić w styczniu Pappa i wolne hcg. W grupie ryzyka nie jestem.

Trzymam kciuki za wizyty.

Kamcia zdrowka! Oby szybko przeszlo.

Iwonaimaja ja tym co wiedza zabronilam pisac na fb... nie naleze do osob ktore wszystkio opisuja na tym portalu ;)

Mamawiki nigdy nie miałam opryszczki ale slyszalam ze mozna pasta do zębów posnarowac i wtedy mniej szczypie.

Kkasiulka duuuzw dzidzia super :) Ty przypadkiem nie byłaś na wątku styczniowki 2012? Skads kojarze Twoj nick tylko nie wiem skad...

ruda@91 czyli wszystko dobrze.?

Venicee baaaaardzo mocno trzymam kciuki za Twoja wizyte!!! Z niecierpliwością czekam na wiadomosc od Ciebie!

Venicee- to pierwsza zachcianka na słodkie od miesiąca... Ale jak normalnie potrafię zjeść 8 tak dziś tylko 3...
Co do bólu w pachwinie mnie od wczoraj bardzo kłuje:(

Kasiulka - świetnie wieści :)

Ruda- super, że już do domu wracasz :)

Kciuki za wizyty :)

reklama
Panna Migotka a który rocznik jesteś? jeśli mogę zapytać....
Fazerka net w tel mam..od razu napiszę...idę znowu ze strachem,ależ mam ciążę....
Ruda ja też tak powinnam ..ale mogę zapomnieć.Nikt obiadu za mnie nie zrobi ,a i przy 2 latku leżeć się nie da cały czas....
Jolcia ja miałam zachcianki ale na takie głupoty że aż wstyd hehe

Do góry