reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

witajcie. Ja dziś o 18:30 mam wizyte, trochę wie stresuje ;-) ja narazie nic nie oglądam. może zacznę jak skończę 1szy trymestr. zbieram się odkąd się dowiedziałam ze jestem w ciazy dzwonić do sklepu z sukniami ślubnymi o zmianę na inna. ale jak dziś będzie wszystko ok to będę musiała to zrobić.

reklama
Julka to trzymamy dziś kciuki i daj znać koniecznie! To dobry pomysł aby zadzwonić do tego salonu - czym prędzej tym lepiej :) a na ślubie w którym będziesz miesiącu?

25 tydzień i 1 dzień ;-) czyli 5/6 miesiąc jak dobrze liczę. teraz wybrałam sukienke dopasowana ale to oczywiste że w takiej nie pójdę i mam nadzieje ze nie zrobią problemu ;-)

Co ja teraz przeżyłam nie życzę nikomu, miałam iść odebrać wyniki z bety ale nie zdążyłam bo zadzwonili do mnie z laboratorium i mówią, w którym tygodniu ciąży powinnam być a ja na to około 7 /8 tc bo wynik bety strasznie wysoki wyszedł tak jakby pani była w 20 tygodniu ja już zaczynam wyć a oni proszę się skonsultować z lekarzem. No to ja telefon w ręce i dzwonie, lekarz do mnie proszę przyjechać mąż szybkie zwolnienie z pracy no i jedziemy. Lekarz robi usg przed patrzeniem na wynik i mówi no tu nic niepokojącego nie widać ciąża jest wygląda na 8 tydzień serce równo bije. Koniec usg lekarz patrzy na te wyniki ( wydrukowałam je z netu z normami ich ) i mówi co za debile jak oni to odczytali wyszło mi tak 225000.00 po kropce jak są zera to one się nie liczą. Wszystko w porządku spotykamy się za 2 tygodnie. Wyobrażacie sobie to. Szkoda nerwów i brak mi słów. Wcześniej na usg w 6 tyg nie było nic widać sam pęcherzyk ciążowy więc sto myśli na sekundę miałam.

A jaka data tego ślubu? My tez mieliśmy w tym roku :) we wrześnie a w październiku zaszłam w ciąże. Wesele duże robicie? Będziesz miała trochę stresu związanego z tym całym załatwianiem choć jak dobrze wszystko rozplanujesz to nie będzie tak źle ;)

reklama
Do góry