reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Miałam całą listę badań ale aż na dupę usiadłam. Nie wiem po co lekarze kierują na taką masę badań jakieś hiv itp. Ehh BANKRUT jestem. W sobotę 150 zl wizyta. Nie robie prezentów i świat.

olciakk tak szybko kazali Ci zrobić hiv? Ja też w tym tygodniu będę robić badania, ale mam nadzieję, że nie uderzy mnie to aż tak mocno po kieszeni.

Dornia trochę stresów przeszłaś, ale dzięki temu wyskoczyło Ci nieplanowane USG i przynajmniej masz pewność, że wszystko jest ok.

niestety te pierwsze badania uderzają w kieszeń
w poprzedniej ciąży poszłam do ogólnego żeby mi chociaż te co może przepisał
teraz mam pakiet w lux medzie i tam mam darmowe badania
czasami lekarze rozkładają te badania żeby za jednym zamachem tyle nie płacić

Musze isc w czwartek do gina, bo potem to juz dopiero w przyszlym tyg. W czwartek bedzie wg kalkulatora 6 tydz i 4 dzien, juz chyba wszystko powinno byc? Tzn serduszko?

reklama
Do góry