reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Witam bez mocy:(
Ja już tak nie chce
Jak wstanę to zaraz na wymioty zbiera.siły nie mam.
Już widzę jakie będą święta. :(
Kochana mam to samo :( wymioty przez caly dzien.. nic praktycznie nie pije i nie jem bo az żołądek mnie boli od wymiotów... jak tak dalej pojdzie to na kroplowkach sie skończy :/ do tego wczoraj mialam taka migrene ze myslalam ze oszaleje... dzis odziwo nie zwymiotowałam, i zjadlam ciutke platkow z mlekiem a później obiad i czekam teraz na reakcje czy przyjmnie sie obiad.. maz zdziwiony ze obiad dzisiaj bedzie w domu... ehhh... mam taka cicha nadzieje ze do swiat mi przejdzie bo w tym roku mialy byc wyjatkowe swieta... pierwszy raz od 9 lat spedzone z moja siostra maja byc (przylatuje z rodziną do mnie) planujemy juz od pol roku co bedziemy robic do jedzonka itp a tu jak bede miala mdlosci to wszystko popsuje :/
hej dziewczyny, musze sie z wami pozegnac

hcg spadlo....

zycze wam zdrowej i spokojnej ciazy...a tymczasem ja bede czekac na okres.....

na pewno od czasu do czasu bede was podczytywac.... no i wesoly h swiat jakby co ...

Ehhhh :( :( :( zle... bardzo zle czyta sie takie wiadomosci... trzymaj sie mocno!!!

A co do jedzenia to tez slyszalam ze wedzonych ryb nie powinno sie jesc w ciazy bo zawieraja jakies szkodliwe zwiazki, wiem ze tez rzeczy z octu nie wolno czyli np sledzi w occie albo ogorkow konserwowych, serow plesniowych, surowego miesa,

Ryby wedzone na zimno mogą zawierać toksyny i bakterie jak te w serach plesniowych. A że nie wiem ktore jak wedzone to nie jem. Chodzi o to żeby były obrobione termicznie. A ze z octu to nie wiedzialam

reklama
Do góry