julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
dasz radę jeszcze trochę zostało do świąt
ja też jeszcze nic nie mam
Ale Mikołaj już za tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dasz radę jeszcze trochę zostało do świąt
ja też jeszcze nic nie mam
u mnie córa ma urodziny 5 grudnia więc też jeszcze na urodziny muszę coś kupićAle Mikołaj już za tydzień
a dlaczego ja sobie wczoraj pastę z makreli zrobiłamJulita do świąt to może ci już przejdzie. U mnie mdłości mniejsze. Popijam herbatę z imbirem ale nie wiem czy to coś daje.
W ciąży czytałam ze nie wolno jeść ryb wedzonych.
Napisz kartke cos w stylu ze bardzo dziekujesz ze w kolo siebie masz dobrych i zyczliwych sasiadow dbajacych o dobro drugiego czlowieka ale u Ciebie patologii nie ma, za to jest zbuntowany maly maluch ktory placzem i krzykiem probuje ustawić wszystkich w kolo i taka kartke przyklej gdzies na klatce w widocznym miejscu mozr nastepnym razem ktos sie zastanowi zanim zadzwoni na policje.Aob w domu już... Fajnie.. Najlepszy lek z Tobą trzymaj się kochana i zagladaj czasem....
A ja dziś miałam stres.... Przez po******..o któregoś sąsiada... LEŻĘ w wyrku, bo dziś coś źle się czuję... Ktoś puka.Syn zobaczył, mówi mamo nie znam... Więc olałam, bo różni ludzie dupsko zwracają.. Ale pukanie i pukanie.... Wstałam. A tu....policja.... PYTAM w jakiej sprawie. A ONI.... mamy zgłoszenie że tu jest prawdopodobnie awantura....Zaniemówiłam.
Noi wywiad gdzie mąż,z kim w domu jestem, czy coś się działo.... ANO działo... MIKI miał napad nerwa - darł się,rzucał zabawkami, kopał w meble...Ja leżałam i patrzyłam żeby sobie krzywdy niezrobil, noi czekałam aż przejdzie... Nie chciałam go na siłę uspokajać... Jakby mnie kopnął...
Noi wychodzi ze ja kurde patologia, jak "miły " sąsiad zgłasza...
Ciśnienie mi skoczyło...plamienie z nerwów chwilowe.... I bądź tu człowieku zdrowy....
Kurka to niezle przezylas teraz doskonale rozumiem Twoje nastawienie do obecnej ciazy... ale wiesz co? Wierze z calego serducha ze tym razem pójdzie bezproblemowoNo to ja jak jeszcze nie wiedziałam i wogóle niczego nie podejrzewałam a juz byłam w ciąży (a zbiegło się z moim powrotem do pracy...) padałam z młodym max o 21 ...spałam jak suseł,ciężko mi było wstać...Teraz odwrotność.
Któraś pytała czemu mam awersję do igieł.... no to sprawiło tą odrazę ...
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-sierpniu-2013-a-f487/opowiesci-z-porodowki-66985/
hej dziewczyny, musze sie z wami pozegnac
hcg spadlo....
zycze wam zdrowej i spokojnej ciazy...a tymczasem ja bede czekac na okres.....
na pewno od czasu do czasu bede was podczytywac.... no i wesoly h swiat jakby co ...