reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Anulka u mnie plany to wyspać się także andrzejki będą jak normalny wolny weekend ;-) dziewczyny kiedy powiedzieć w pracy ze jestem w ciazy ? ciągle się zastanawiam czy jeść ze w tym roku czy w przyszłym

Ja ze względu na szkodliwość pracy poszłam na L4 jak tylko miałam taką możliwość. U mnie w pracy kierownicy sami sugerują, żeby iść na L4 nawet jak kobieta dobrze się czuje.

Kamcia czy nie lepiej byloby jakbys zlozyla pismo ze rezygnujesz z wychowawczego i wracasz do pracy i wtedy w tym niby pierwszym dniu pracy przyniosla l4? U mnie w firmie tak robily nieraz dziewczyny ktore na wychowawczym zaszly w ciaze.

Masz rację tylko, że ja chcę poczekać na pierwsze USG. Muszę zobaczyć serduszko i mieć pewność, że wszystko jest dobrze. Już raz wróciłam do pracy i niestety straciłam dzieciątko i wszystkie papiery od nowa trzeba było wypisywać. Teraz już nie będę się tak spieszyć, zwłaszcza, że na razie pieniędzy nam nie brakuje.

Lila
jedz jak z zegarkiem w ręku co 3h małe posiłki a na pewno twoja waga będzie unormowana.

Idę po wyniki bety:) Trzymajcie kciuki !!

reklama
Hej,

U mnie póki co nic się nie dzieje, mam nadzieję, że to płomienie było jednorazowe...

Za to wszyscy wokoło mnie wkurzaja, poklocilam się z mamą i mężem...

Wracam do pracy, choć strasznie mi się nie chcę...

Madzia, ja nie pomogę, nie mam tak.

Kamcia, trzymam kciuki! Też bym posiedziała w domu na wychowawczym ale wtedy nie mogłabym powiedziec, ze kasy nam nie brakuje bo u nas to ja zarabiam więcej od męża...

Malinka, to się cieszę, że plamienia już nie ma :tak:
Madziolina, Kamcia - wiem, wiem. Tylko jednego dnia łatwiej, a innego mi trochę trudniej:zawstydzona/y::sorry:
Madziolina, a może to już zdążyło wyschnąć( co za dziwne słowo, aż sprawdzałam czy pisownia poprawna haha) i dlatego suche? Ja też mam dużo wydzieliny, trochę przezroczystej, trochę białej. W każdej ciąży tak miałam. To nic złego :tak:
Anulka- oj, to musisz się najeździć. Podziwiam połączenie dziennych studiów i pracę!! To już ostatni rok magisterki?
Camel, zaciskam kciuki!! Daj znać. O której wyniki???

Chyba nie ogarnę tej chaty dzisiaj:zawstydzona/y: Dopiero wróciłam i nie mam sił. Dzisiaj dzieci do mojej siostry jadą to może w końcu się wyśpię;-) A tak, czy wolne czy nie wolne i tak ogarnąć do przedszkola i szkoły trzeba.

Witam bez mocy:(
Ja już tak nie chce
Jak wstanę to zaraz na wymioty zbiera.siły nie mam.
Już widzę jakie będą święta. :(

reklama
Do góry