Kamcia2810
Fanka BB :)
Anulka u mnie plany to wyspać się także andrzejki będą jak normalny wolny weekend ;-) dziewczyny kiedy powiedzieć w pracy ze jestem w ciazy ? ciągle się zastanawiam czy jeść ze w tym roku czy w przyszłym
Ja ze względu na szkodliwość pracy poszłam na L4 jak tylko miałam taką możliwość. U mnie w pracy kierownicy sami sugerują, żeby iść na L4 nawet jak kobieta dobrze się czuje.
Kamcia czy nie lepiej byloby jakbys zlozyla pismo ze rezygnujesz z wychowawczego i wracasz do pracy i wtedy w tym niby pierwszym dniu pracy przyniosla l4? U mnie w firmie tak robily nieraz dziewczyny ktore na wychowawczym zaszly w ciaze.
Masz rację tylko, że ja chcę poczekać na pierwsze USG. Muszę zobaczyć serduszko i mieć pewność, że wszystko jest dobrze. Już raz wróciłam do pracy i niestety straciłam dzieciątko i wszystkie papiery od nowa trzeba było wypisywać. Teraz już nie będę się tak spieszyć, zwłaszcza, że na razie pieniędzy nam nie brakuje.
Lila jedz jak z zegarkiem w ręku co 3h małe posiłki a na pewno twoja waga będzie unormowana.
Idę po wyniki bety Trzymajcie kciuki !!