reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja narazie na zwolnienie nie mogę iść dopiero ewentualnie po połowie grudnia a w sumie praca moja lekka nie jest i narażona jestem na mnóstwo bakterii i wirusów ;/

Kamcia to mnie uspokoilas . Jakoś wstąpił we mnie pozytywne myślenie odnośnie tej wizyty w środę. :)

witajcie. u mnie dziś się zaczyna 7 tydzień ;-) oby do przodu ! ;-) ja też dziś w pracy do 14;30 a później weekend...dobrze ze mam wolne od studiów bo chyba bym nie dala rady. co planujecie nq Andrzejki ?

witajcie. u mnie dziś się zaczyna 7 tydzień ;-) oby do przodu ! ;-) ja też dziś w pracy do 14;30 a później weekend...dobrze ze mam wolne od studiów bo chyba bym nie dala rady. co planujecie nq Andrzejki ?
Ja pracuje :) jutro dzień a w niedziele noc wiec raczej zero planów ;)

No ja staram się pracować i studiować dziennie ale średnio mi to wychodzi :)

anulka- wspołczuje objawów ja mam tak caly czas co zjem to mi niedobrze mam taka ochote na kawe a tez nie moge ;(((

kamcia - ale Ci dobrze ze na wychowawczym, ja co prawda na L4 ale do poniedzialku a potem nie wiem bo moj gin nie chce dawać wiec zobaczymy...

Wlasnie "objadam" a wlasciwie to wpycham w siebie bułkę.. bo znow niedobrze ehh ( ale dla dzidziusia wszystko )

Anulka u mnie plany to wyspać się także andrzejki będą jak normalny wolny weekend ;-) dziewczyny kiedy powiedzieć w pracy ze jestem w ciazy ? ciągle się zastanawiam czy jeść ze w tym roku czy w przyszłym

Venicee współczuję sąsiada, wierzę, że Ci się przykro zrobiło. Ale nie martw się szkoda nerwów, a i tak nic to nie pomoże, olej go i już. Sąsiad jak sądzę dzieci nie ma? A Twoją historię poczytam w wolnej chwili bo teraz w pracy jestem i weszłam do Was na chwilkę poczytać co ciekawego ;-)

Apropo wstawania ja wstaję o 5 i cieszę się, ze jutro weekend i nie muszę :-)

Myg ja byłam na styczniówkach 2014 :tak:kojarzę Twój nick choć nigdy nie pisałam na lutówkach

Malinka jak tam sytuacja?

Ja wczoraj nie pomyślałam i wzięłam moją starszą córcię na ręce i cały wieczór mnie brzuch bolał i dzisiaj też mnie pobolewa :zawstydzona/y:, kurcze a młodsza jest tak wymagająca, że jak wrócę z pracy poodbieram dziewczynki to muszę ja non stop nosić jest stęskniona i potrzebuje, żebym była blisko , choć nie jest ciężka , ale swoje 10 kg waży :baffled:, i teraz muszę wymyślać bardziej podłogowe zabawy . ...

reklama
Cześć!

Anulka, a gdzie pracujesz? Co studiujesz?
Julka, na Andrzejki mieliśmy iść na zorganizowaną imprezę z orkiestrą, ale zrezygnowaliśmy i idziemy do znajomych najprawdopodobniej, z którymi mieliśmy tam iść.
Asiak - na przeziębienie najlepiej czosnek, miód, cytryna, herbata malinowa. Z leków, które można (ale i tak najlepiej skonsultuj) to witamina C, Rutinoscorbin, Tantum Verde, Chlorhinaldin do ssania, Paracetamol i są takie preparaty Prenatan czy coś takiego, dla kobiet w ciąży (syrop, spray do nosa itp.)
Venicee - no wiesz co!!!! Porażka jakaś! Co za sąsiedzi!!!! Nie przejmuj się! Ale przy okazji powiedz, co uważasz! Zaraz poczytam o Twoich przygodach z igłami.

Do góry