reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja narazie na zwolnienie nie mogę iść dopiero ewentualnie po połowie grudnia a w sumie praca moja lekka nie jest i narażona jestem na mnóstwo bakterii i wirusów ;/

Kamcia to mnie uspokoilas . Jakoś wstąpił we mnie pozytywne myślenie odnośnie tej wizyty w środę. :)

witajcie. u mnie dziś się zaczyna 7 tydzień ;-) oby do przodu ! ;-) ja też dziś w pracy do 14;30 a później weekend...dobrze ze mam wolne od studiów bo chyba bym nie dala rady. co planujecie nq Andrzejki ?

witajcie. u mnie dziś się zaczyna 7 tydzień ;-) oby do przodu ! ;-) ja też dziś w pracy do 14;30 a później weekend...dobrze ze mam wolne od studiów bo chyba bym nie dala rady. co planujecie nq Andrzejki ?
Ja pracuje :) jutro dzień a w niedziele noc wiec raczej zero planów ;)

No ja staram się pracować i studiować dziennie ale średnio mi to wychodzi :)

anulka- wspołczuje objawów ja mam tak caly czas co zjem to mi niedobrze mam taka ochote na kawe a tez nie moge ;(((

kamcia - ale Ci dobrze ze na wychowawczym, ja co prawda na L4 ale do poniedzialku a potem nie wiem bo moj gin nie chce dawać wiec zobaczymy...

Wlasnie "objadam" a wlasciwie to wpycham w siebie bułkę.. bo znow niedobrze ehh ( ale dla dzidziusia wszystko )

Anulka u mnie plany to wyspać się także andrzejki będą jak normalny wolny weekend ;-) dziewczyny kiedy powiedzieć w pracy ze jestem w ciazy ? ciągle się zastanawiam czy jeść ze w tym roku czy w przyszłym

Venicee współczuję sąsiada, wierzę, że Ci się przykro zrobiło. Ale nie martw się szkoda nerwów, a i tak nic to nie pomoże, olej go i już. Sąsiad jak sądzę dzieci nie ma? A Twoją historię poczytam w wolnej chwili bo teraz w pracy jestem i weszłam do Was na chwilkę poczytać co ciekawego ;-)

Apropo wstawania ja wstaję o 5 i cieszę się, ze jutro weekend i nie muszę :-)

Myg ja byłam na styczniówkach 2014 :tak:kojarzę Twój nick choć nigdy nie pisałam na lutówkach

Malinka jak tam sytuacja?

Ja wczoraj nie pomyślałam i wzięłam moją starszą córcię na ręce i cały wieczór mnie brzuch bolał i dzisiaj też mnie pobolewa :zawstydzona/y:, kurcze a młodsza jest tak wymagająca, że jak wrócę z pracy poodbieram dziewczynki to muszę ja non stop nosić jest stęskniona i potrzebuje, żebym była blisko , choć nie jest ciężka , ale swoje 10 kg waży :baffled:, i teraz muszę wymyślać bardziej podłogowe zabawy . ...

reklama
Cześć!

Anulka, a gdzie pracujesz? Co studiujesz?
Julka, na Andrzejki mieliśmy iść na zorganizowaną imprezę z orkiestrą, ale zrezygnowaliśmy i idziemy do znajomych najprawdopodobniej, z którymi mieliśmy tam iść.
Asiak - na przeziębienie najlepiej czosnek, miód, cytryna, herbata malinowa. Z leków, które można (ale i tak najlepiej skonsultuj) to witamina C, Rutinoscorbin, Tantum Verde, Chlorhinaldin do ssania, Paracetamol i są takie preparaty Prenatan czy coś takiego, dla kobiet w ciąży (syrop, spray do nosa itp.)
Venicee - no wiesz co!!!! Porażka jakaś! Co za sąsiedzi!!!! Nie przejmuj się! Ale przy okazji powiedz, co uważasz! Zaraz poczytam o Twoich przygodach z igłami.

Do góry