reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Hope, no superaśnie :) tylko wiesz, jaka z Maćkiem sytuacja... we czwartek jedziemy na wizytę do Niemiec, a jak tam nam jakiś długi proces leczenia wymyśla? Jak to z drugim bobo ogarnąć?

Marta, ja poprzednio też od razu wiedziałam. Zaraz mi jakieś dziwne objawy wywala. A od wczoraj mi się odbija i mnie mdli.

No nie wiem, czy ktoś nas przebije. 2 razy i dwoje dzieci :DDD

Marta, no niestety ciąża obumarła, ale niekoniecznie przez tarczycę. Miałam też wtedy infekcję, co też mogło mieć wpływ. Panie w szpitalu pocieszały mnie natomiast, że to musiał być krzywy plemnik.

To mój brzuch w 18tc 18tc.jpg
a tu w 23tc
23tc.jpg

Załączniki

• 18tc.jpg
    18tc.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 69
  • 23tc.jpg
    23tc.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 66
Ja mysle ze kazdej by pomoglo jakby drugie urodzilo sie w wieku pierwszego hahahah :)
Widze ze chlopaki to udane. Moja mala jeszcze na szczescie za mala na takie madrosci. Co ma byc to bedzie i bedziemy sie martwic tlumaczeniem jak juz bedzie widac
Malinowamarta tylko sie cieszyc, my sie staralismy 8 miesiecy i juz myslalam ze nigdy sie nie uda. Z pierwszym nawet nie zdazylismy zaczac myslec i sie udalo

Malinko będzie dobrze. Rozumiem, że się martwisz bo znam Maciusia sytuację. Ale ułoży się wszystko jakoś, musi. Najważniejsze, żeby maluszki nasz były zdrowe czego sobie i nam tutaj wszystkim życzę. W każdym razie trzymamy mocno kciuki za Maciusia za czwartkową wizytę.
ps.Serio dwa razy tylko? :eek::-)

Ewelinko brzuszek malusi :):-)

Ewelinka, wygląda jak po dobrym obiedzie :D

Hope, nie w ogóle dwa razy :p dwa razy bez zabezpieczenia w okolicach dni plodnych i bach! Dwie ciąże!

Jedyne, czym się tak naprawdę martwię, to żeby to dziecko było zupełnie zdrowe. Reszta się ułoży, zresztą nam wszystkim :)

Hope właśnie nie mogę się pozbierać ;/ jak na razie czuję że ciężko będzie w temacie....Co płodności strach się bać...ponoć kobiety po 35 rż już nie sa takie super płodne....no chyba nie ja....Do tego evrę "pokonałam"...
Moje najmłodzsze na 2lata3mce.....starsi 13,5 roku.

reklama
Do góry