reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Tak myślę że może 27 umowie na usg. Nie mogę się doczekać. W przyszłym tygodniu córka ma 2 latka. Kiedy to minęło. wczoraj nie umiała głowy podnieść a teraz biega po domu i woła "chodźcie za mna"

Needi, to ładnie mówi. Mój w styczniu będzie miał dwa latka, a mówi kilka słów. Reszta Eee, yyyýy mu zalatwia.

Ja na 3 grudnia się umówiłam. Bo następny termin był 17 i wydawało mi się to za późno.

Hejj dziewczyny witam się ponownie :) od wczoraj przez te wiatry nie miałam neta ;/ poczytałam was, ale dużo tego było :)

Ewelinka ja też 2 strzały i 2 dzieci, ale u mnie dzięki testa owu..

Ja jestem rocznik 88.. A wyczytałam, ze chyba dwie mamy są tu, które mają takie małe dzieciaczki jak ja - 10mies?

Wybaczcie jeszcze nie ogarniam kto co :)

Robiłam dziś kolejny test i już wyszła bardziej wyraźna kreska :) zaczynam też odczuwać swój stan.. Spać mi się chce, słabo mi i brzuch mnie pobolewa.. :(

A co do chorób.. Miała któraś z was w poprzednich ciążach cholestaze???

Marta, no niestety ciąża obumarła, ale niekoniecznie przez tarczycę. Miałam też wtedy infekcję, co też mogło mieć wpływ. Panie w szpitalu pocieszały mnie natomiast, że to musiał być krzywy plemnik.

Trochę mnie wystraszyłaś mimo wszystko... W którym to było tyg.? Brałeś tabl na tarczyce wtedy? Mam nadzieje, ze ja moja szybko zbiję...

Marta, od razu zaczęłam brać tabletki, gdy na początku ciąży zrobiłam badanie. A ciąża miała prawie 8 tygodni. Ale nie martw się na zapas, najważniejsze że już się leczysz. Na pewno będzie dobrze.

reklama
Do góry