reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Tak myślę że może 27 umowie na usg. Nie mogę się doczekać. W przyszłym tygodniu córka ma 2 latka. Kiedy to minęło. wczoraj nie umiała głowy podnieść a teraz biega po domu i woła "chodźcie za mna"

Needi, to ładnie mówi. Mój w styczniu będzie miał dwa latka, a mówi kilka słów. Reszta Eee, yyyýy mu zalatwia.

Ja na 3 grudnia się umówiłam. Bo następny termin był 17 i wydawało mi się to za późno.

Hejj dziewczyny witam się ponownie :) od wczoraj przez te wiatry nie miałam neta ;/ poczytałam was, ale dużo tego było :)

Ewelinka ja też 2 strzały i 2 dzieci, ale u mnie dzięki testa owu..

Ja jestem rocznik 88.. A wyczytałam, ze chyba dwie mamy są tu, które mają takie małe dzieciaczki jak ja - 10mies?

Wybaczcie jeszcze nie ogarniam kto co :)

Robiłam dziś kolejny test i już wyszła bardziej wyraźna kreska :) zaczynam też odczuwać swój stan.. Spać mi się chce, słabo mi i brzuch mnie pobolewa.. :(

A co do chorób.. Miała któraś z was w poprzednich ciążach cholestaze???

Marta, no niestety ciąża obumarła, ale niekoniecznie przez tarczycę. Miałam też wtedy infekcję, co też mogło mieć wpływ. Panie w szpitalu pocieszały mnie natomiast, że to musiał być krzywy plemnik.

Trochę mnie wystraszyłaś mimo wszystko... W którym to było tyg.? Brałeś tabl na tarczyce wtedy? Mam nadzieje, ze ja moja szybko zbiję...

Marta, od razu zaczęłam brać tabletki, gdy na początku ciąży zrobiłam badanie. A ciąża miała prawie 8 tygodni. Ale nie martw się na zapas, najważniejsze że już się leczysz. Na pewno będzie dobrze.

reklama
Do góry