reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Hope, no superaśnie :) tylko wiesz, jaka z Maćkiem sytuacja... we czwartek jedziemy na wizytę do Niemiec, a jak tam nam jakiś długi proces leczenia wymyśla? Jak to z drugim bobo ogarnąć?

Marta, ja poprzednio też od razu wiedziałam. Zaraz mi jakieś dziwne objawy wywala. A od wczoraj mi się odbija i mnie mdli.

No nie wiem, czy ktoś nas przebije. 2 razy i dwoje dzieci :DDD

Marta, no niestety ciąża obumarła, ale niekoniecznie przez tarczycę. Miałam też wtedy infekcję, co też mogło mieć wpływ. Panie w szpitalu pocieszały mnie natomiast, że to musiał być krzywy plemnik.

To mój brzuch w 18tc 18tc.jpg
a tu w 23tc
23tc.jpg

Załączniki

• 18tc.jpg
    18tc.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 74
  • 23tc.jpg
    23tc.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 70
Ja mysle ze kazdej by pomoglo jakby drugie urodzilo sie w wieku pierwszego hahahah :)
Widze ze chlopaki to udane. Moja mala jeszcze na szczescie za mala na takie madrosci. Co ma byc to bedzie i bedziemy sie martwic tlumaczeniem jak juz bedzie widac
Malinowamarta tylko sie cieszyc, my sie staralismy 8 miesiecy i juz myslalam ze nigdy sie nie uda. Z pierwszym nawet nie zdazylismy zaczac myslec i sie udalo

Malinko będzie dobrze. Rozumiem, że się martwisz bo znam Maciusia sytuację. Ale ułoży się wszystko jakoś, musi. Najważniejsze, żeby maluszki nasz były zdrowe czego sobie i nam tutaj wszystkim życzę. W każdym razie trzymamy mocno kciuki za Maciusia za czwartkową wizytę.
ps.Serio dwa razy tylko? :eek::-)

Ewelinko brzuszek malusi :):-)

Ewelinka, wygląda jak po dobrym obiedzie :D

Hope, nie w ogóle dwa razy :p dwa razy bez zabezpieczenia w okolicach dni plodnych i bach! Dwie ciąże!

Jedyne, czym się tak naprawdę martwię, to żeby to dziecko było zupełnie zdrowe. Reszta się ułoży, zresztą nam wszystkim :)

Hope właśnie nie mogę się pozbierać ;/ jak na razie czuję że ciężko będzie w temacie....Co płodności strach się bać...ponoć kobiety po 35 rż już nie sa takie super płodne....no chyba nie ja....Do tego evrę "pokonałam"...
Moje najmłodzsze na 2lata3mce.....starsi 13,5 roku.

reklama
Do góry