reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Urywam się jutro z pracy i jade zrobic bete...... przekonalyscie mnie.
Słusznie :-) To tylko szybkie pobranie krwi i na drugi dzień wiesz na czym stoisz. A po 2 dniach należałoby powtórzyć, żeby zobaczyć czy prawidłowo wzrasta.
OK, nie mam objawów żadnych. Ale spać to mi się chce pooootwornie....
Olciak ludzie chwała Biziela jak czytałam wiec chyba miałaś pecha z tą położna... A masz jakiegoś ginekologa godnego polecenia?
Tak czytałam opinię zanim poszłam tam rodzic i faktycznie musiałam mieć pecha ale to była taka trauma ze jak bym trafiła na nią po raz 2 to prosiłabym o natychmiastową zmianę szpitala.
Ja wybrałam sobie Pawła Sadleckiego. Mega lekarz! Jest wlasnie z Biziela a prywatnie przyjmuje w Grudziadzu więc jeżdżę tam
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
U mnie żadnego problemu nie bylo zeby partner wszedł na usg, tylko zalozylam spódnice żeby mniej krepujaco bylo
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
No właśnie. .. krepujaca...
Co prawda mój był przy porodzie ale to co innego
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja nie mam potrzeby go zsbirrac na wczesniejsze usg. Pojdzie w 20 tyg
madziolina_p
Ja nie mam potrzeby go zsbirrac na wczesniejsze usg. Pojdzie w 20 tyg
Wiecie co? Napisalam duzo wiecej, ale ucina posty...
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Ja się umówiłam do lekarza na 1 grudnia, wtedy będę w tygodniu 7+3 (czyli ósmym?) -> zawsze mam kłopoty z liczeniem tych tygodni
Klarolina, jak pisały dziewczyny, zrób sobie betę 2 razy, drugi raz po 48 godzinach i wtedy będzie jasność.
Słyszałyście może o czymś takim, jak związek płci dziecka z wysokością bety?
Klarolina, jak pisały dziewczyny, zrób sobie betę 2 razy, drugi raz po 48 godzinach i wtedy będzie jasność.
Słyszałyście może o czymś takim, jak związek płci dziecka z wysokością bety?
MalinowaMarta
Panna migotka ja słyszałam podobno jak beta wysoka to dziewczynka dlatego założyłam się z mężem, że będzie córka. A do liczenia tygodni polecam aplikację na tel "moja ciąża z eDziecko.pl"
reklama
madziolina_p
Cos tam czytalam i tej becie, ale to nie takie proste, bo trzeba miec jeszcze jakiea tam rozmazy bety itp sama wysokosc nie wystarczy