reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Witam
Ja już w laboratorium siedzę ale tym razem majce muszę badania zrobić
Jak tam dzisiaj się czujecie? U mnie żadnych objawów trochę się tym przejmuje

A co do senności to wieczorem zasypiam ok 20 ale wstaję o 6 jestem trochę przyzwyczajona bo do pracy zawsze wstawałam o 4 rano

Ja tez nie mam objawow oprocz bolacych piersi przy dotyku. Ale wiecie co? Ja po tej stracie dziecka myslalam, ze bede mega sie vala itp, a jak narazie mam myslenie typu co bedzie to bedzie,zabardzo sie wtedy zawiodlam

Wczoraj pisalam ale sie chyba nie dodalo. Wczoraj na papierze mialam krew. Na bieliznie czysto. Dzis lekko na papierze byl brazowy sluz. Chce sie dzis gdzies do lekarza dostac zeby mnie zbadal. Bardzo sie boje. Jak okazalo sie ze corka nie zyje tez pojawila sie braxowa krew ale duzo wiecej. Nie panikuje bo biore duphaston

Ula ja tez niemam zadnych objawow. Piersinie bola mdlosci nie mam. Dzis czuje sie jak na okres. Po jakim czasie od poronienia zaszlas?

reklama
Do góry