reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

U mnie też brak oznak ciąży czasami coś piersi zabolą i brzuch w czwartek i piątek bardzo bolał mnie żołądek ale już jest ok
mam nadzieję że wszystko dobrze z fasolką ale tłumaczę sobie że to dopiero początek ciąża młodsza i dlatego

Ewelina oby to tylko tak jednorazowo Ci się przytrafiło

reklama
Witam,
Długo sie zastanawiałam czy zacząć tu pisać, bo dopiero na wczoraj miałam termin @. Test robiłam wczoraj, ale tak jak i w poprzedniej ciąży wyszedł negatywny ( tym sie w ogóle nie przejmuje, bo będąc w ciąży z córa wychodził mi negat nawet w 9tyg ), do gin nie bede jeszcze szła bo trochę za wcześnie. Według kalkulatora termin mam na 24 lipca, czyli moje urodziny!!
Nie pamietam jakie miałam objawy w pierwszej ciąży, bo przez te negatywne testy dowiedziałam sie w 9 tyg, teraz mam podobne do przesilenia jesiennego i tez nie wiem czy to ciąża czy jesień
To sie rozpisałam.. :)

Witam,
Długo sie zastanawiałam czy zacząć tu pisać, bo dopiero na wczoraj miałam termin @. Test robiłam wczoraj, ale tak jak i w poprzedniej ciąży wyszedł negatywny ( tym sie w ogóle nie przejmuje, bo będąc w ciąży z córa wychodził mi negat nawet w 9tyg ), do gin nie bede jeszcze szła bo trochę za wcześnie. Według kalkulatora termin mam na 24 lipca, czyli moje urodziny!!
Nie pamietam jakie miałam objawy w pierwszej ciąży, bo przez te negatywne testy dowiedziałam sie w 9 tyg, teraz mam podobne do przesilenia jesiennego i tez nie wiem czy to ciąża czy jesień
To sie rozpisałam.. :)

Witaj A może lepiej betę zrób. Będziesz miała pewność.

Dokladnie magda zrob bete i juz. Mamy identyczny termin @ i identyczny termin porodu hehe.
Ale szybka jestes, tescior neg a Ty juz na lipcowkach hihi oby sie udalo.
A my bylismy dzis u tesciowej,a ja sie rak slabo czulam, jakbym miala zemdlec, jeszcze prowadzilam jak wracalismy i tak dziwnie mi bylo.

Dokladnie magda zrob bete i juz. Mamy identyczny termin @ i identyczny termin porodu hehe.
A my bylismy dzis u tesciowej,a ja sie rak slabo czulam, jakbym miala zemdlec, jeszcze prowadzilam jak wracalismy i tak dziwnie mi bylo.
Madziolina wiem o czym piszesz....
My mieliśmy jechać na zakupy i gofry z córcią ale ja nie dałam rady, 2 razy ucięłam sobie drzemkę

Tak jak pisałam, mi testy nie wychodzą wcale wiec wynikiem sie nie przejmuje!

Witaj Magda! Ja tez juz po tyg od zapłodnienia czułam ze to choć to moja pierwsza ciąża. Test z moczu rownież wyszedł negatywny a beta potwierdziła moja przypuszczenia. Ja tez jestem wciąż senna... A ciśnienie 110/60 ogólnie mam niskie ciśnienie wiec nie będę miała lekko w ciąży...

witajcie. Ja wylądowałam na szkoleniu w zakopanym
oczywiście drzemki u mnie to standard. od paru dni bez tego się nie obejdzie. jestem umówiona na piatek do Ginekologa. to będzie 5 tydzień.

reklama
Do góry