reklama
MalinowaMarta
Fanka BB :)
Nieufna to współczuje migren choć szczerze mówiąc na szczęście nie znam tego uczucia... Po kilku próbach zaśnięcia straciłam nadzieje i już mi w brzuchu burczy i marze o śniadaniu, ale na razie nie chce budzić męża.
MalinowaMarta
Mąż się przebudził a mi akurat zaburczało w brzuchu to powiedział: przelewa Ci się jakby ktoś z 9 piętra wodę spuścił hahaha! Ale mnie rozśmieszył [emoji85][emoji12][emoji86][emoji23]
iwonaimaja
Iwonaimaja a w jakiej branży pracujesz?
w markecie
nieufna współczuję bólu głowy u mnie też od wczoraj myślałam że dzisiaj wstanę bez bólu ale niestety nie
a ja dzisiaj idę na paznokcie bo w sobotę na bal karnawałowy
Moim planem było zajscie w ciążę przed powrotem do pracy z macierzyńskiego. Macierzyński kończył mi się 18.07 bo mały roczek miał 20.07 ale jako nauczycielka miałam sporo urlopu do wykorzystania więc do pracy miałam wrócić 07.12. Oczywiście nie wróciłam bo na wizycie 05.12 dostałam zwolnienie i dowiedziałam się o dzidzi. Plan wypalił w zasadzie co do dnia bo 05.12 była sobota a 07.12 zamiast pojawic się w pracy zawiozłam l4
Co do twardnien brzucha to miałam bardzo mocne od 18-19 tygodniaw ciąży z Danielem. Lezalam na patologii ale oczywiście oprocz leżenia i podawania nospy i relanium nic mi nie dali. Wyszłam ze szpitala i było to samo. Leki niewiele daly a twardnienia miałam do porodu. Który zresztą był wywolywany a ja na niego kompletnie nieprZygotowana bo wsUsyko szczelnie miałam pozamykane
Co do twardnien brzucha to miałam bardzo mocne od 18-19 tygodniaw ciąży z Danielem. Lezalam na patologii ale oczywiście oprocz leżenia i podawania nospy i relanium nic mi nie dali. Wyszłam ze szpitala i było to samo. Leki niewiele daly a twardnienia miałam do porodu. Który zresztą był wywolywany a ja na niego kompletnie nieprZygotowana bo wsUsyko szczelnie miałam pozamykane
Hej dziewczyny dawno mnie nie było, ale czytam was cały czas. Wczoraj byłam na amniopunkcji, jakaś masakra jakbym wiedziała, ze bedzie mnie to tak boleć to bym nie poszla, Jestem po 3 CC i nie mogli płynu pobrać 3 razy się wkuwali pomalutku każdą warstwę skóry czułam jak przechodzi igłą Pobrali 5 ml i więcej się nie udało dopiero po 15 minutach pobrali 19 ml i tyle starczy. Lekarz powiedział że to przez zrosty po cięciach. Dziś odpoczywam. I będę miała dziewczynkę A powiedzcie mi dziewczyny po amnio co bierzecie tzn jakie leki po ??? Ja mam magnez nospa i luteina pod język.
mamawiki32
Ja mam zakaz baraszkowania przez to twardnienie. Zdarzyło mi się kilka razy,brzuch napina się na kilkanaście sekund i puszcza. Ja to miałam w 15 tym tygodniu więc na braxtona hiksa za wcześnie
reklama
Malinka, spróbuj odpocząć teraz...
Dziewczyny, współczuję bezsenności, miałam jeden taki epizod i czułam się potem fatalnie... Jeśli macie taką możliwość, to spróbujcie się zdrzemnąć w ciągu dnia.
Co do brzucha, to u mnie twardnień nie ma, ale tak jak sarka czuję ewidentną różnicę w dotyku między przedciążowym brzuszkiem "z przejedzenia", a obecnym brzuszkiem z dziećmi w środku
My jak dowiedzieliśmy się o dwójce, to na początku założyliśmy, że tyle wystarczy, ale jak się dowiedziałam, że dwóch chłopaków, to nie wiem, czy nie mam ochoty podjąć ryzyka kolejnego, a nuż dziewczynka się trafi. Poza tym nie wiem jak jest z rozwojem bliźniąt jednojajowych - może lepiej, żeby miały jeszcze jakieś rodzeństwo? Ale u mnie w pracy nie robią problemu z ciąży, nawet w tak krótkim odstępie czasu
Wiadomo co u Gwiazdy?
Miłego dnia i zdrówka dla wszystkich!
Dziewczyny, współczuję bezsenności, miałam jeden taki epizod i czułam się potem fatalnie... Jeśli macie taką możliwość, to spróbujcie się zdrzemnąć w ciągu dnia.
Co do brzucha, to u mnie twardnień nie ma, ale tak jak sarka czuję ewidentną różnicę w dotyku między przedciążowym brzuszkiem "z przejedzenia", a obecnym brzuszkiem z dziećmi w środku
My jak dowiedzieliśmy się o dwójce, to na początku założyliśmy, że tyle wystarczy, ale jak się dowiedziałam, że dwóch chłopaków, to nie wiem, czy nie mam ochoty podjąć ryzyka kolejnego, a nuż dziewczynka się trafi. Poza tym nie wiem jak jest z rozwojem bliźniąt jednojajowych - może lepiej, żeby miały jeszcze jakieś rodzeństwo? Ale u mnie w pracy nie robią problemu z ciąży, nawet w tak krótkim odstępie czasu
Wiadomo co u Gwiazdy?
Miłego dnia i zdrówka dla wszystkich!