reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Cześć!

Needi, ja biorę i witaminy i duphaston. Żeby więcej tego nie było!! Odpoczywaj!
Sarka, dzięki :) Ja nie miałam właśnie rosołu, a potrawki nie lubię :/ Musiałabym trafić na taką jak Ty :)
Jolcia - :( My tu o fast foodach, a Ty marzysz o zwykłej bułeczce :( Przytulam!
Julka, ja w dzień nie biegam, w nocy częściej. Trudno powiedzieć co jest przyczyną u Ciebie. Ale nic Cię nie piecze?
Lexie - trzymam kciuki!! I odpoczywaj!
Gwiazda, zaraz obejrzę :)
Nieufna - gratulacje i wszystkiego dobrego dla Was!! :) :) :)

Mnie też wypryszcza od czasu do czasu, ale to chyba bez znaczenia czy na dziewczynkę czy na chłopca, chociaż zawsze się słyszało, że właśnie gorszy wygląd to na córę, ale jak widać u Julity było całkiem inaczej :)

Ja też teraz uwielbiam fast foody, coś strasznego :zawstydzona/y: Ale rzadko sobie w sumie pozwalam :)

Mój mąż też mi żadnego kwiatka nie dał :/ A teraz zaczynają pojawiać się już tulipanki :) Hmmm....

Byłam dziś rano w przychodni, mnóstwo ludzi, kłócą się, tragedia. Wypiłam 50g glukozy z cytryną, bleee, poczekałam godzinę. Ale dałam radę, oby wynik był dobry :/

Dobrego dnia Dziewczyny!

reklama
Czy myślicie że jak wczoraj z dwa razy podniosłam małą na krzesełko do karmienia to był duży wysiłek (14 kg) i to przez to i głupia pinda jestem?
Venicee Kkasiulka wy leżycie cały czas?

dzien dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIEWCZYNY sluchajcie bylam na zajeciach dla ciezaroweczek;) ale fajnieeeee jestem mega zadowolona zpaisalam sie na kolejne:) rozne brzuszki mamy mialy jedne bardzo duzeeee jedne nie wielkie ..ale kazda z nas dawala rade:) na prawde bylam pelna podziwu widzac mamy z tymi na prawde duzymi brzuszkami super ze sa takie kobiety w ciazy ktore chca sie ruszac dbaja o siebie:) super sprawa z tym fitnesem-zajecia nie sa wcale takie super lekkie ale nie sa tez ciezkie-sa pzystosowane do kobiet ciezarnych:)POLECAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!! Teraz po fitnesie przyjechalam do pracy i do Was:) wiec zaraz postaram sie wkrecic w tematy:)

oo co do kwiatow- no moj maz czasami cos tam mi kupi ale to raczej odswietnie...ja troszke tu porobie w biurze i pojde na spacerek do lidla kupie na dzisiaj rybe i tulipanyyyy sobie kupie oooo:) haha a cooooo;)uwielbiam taka pogode...nie jest cieplo nie jest zimno jest w sam raz brakuje tylko sloneczka ale nie jest zle:)

noo powiem Wam ze dzisiaj góry mogłabym przenosić normalnie raket fiuuuuu;) ahhaha nie wiem co się dzieje wczoraj to spalam na stojąco a dziś taka zmiana?????

Czy myślicie że jak wczoraj z dwa razy podniosłam małą na krzesełko do karmienia to był duży wysiłek (14 kg) i to przez to i głupia pinda jestem?
Venicee Kkasiulka wy leżycie cały czas?

NEEDI no nie dobrze ze podniosłaś- nie wolno nic dźwigać ...a 14kg to nie mało...ale wszystko dobrze nic Cie nie boli?

Hej dziewczyny, jeden dzień mnie nie było i ledwo nadrobiłam :-D

Gwiazda, wg mnie trochę kiepski stelaż ma ten wózek, teraz chyba już większość ma skrętne koła i amortyzację. Najlepiej zobacz go na żywo.

Zazdroszczę tych ćwiczeń dla ciężarówek. Ja jak już mam chwilę to wolę sobie serial włączyć albo książkę poczytać a ćwiczyłam czasem przed ciążą..

Ja teraz też mam kiepską cerę. W poprzedniej ciąży mogłam podkładu nie używać a teraz masakra. Ciekawe czy to na inną płeć, zobaczymy na połówkowym :-)

Tak sobie pomyślałam, że teraz już myślimy o płci i zakupach a jeszcze niedawno czy pęcherzyk rośnie i czy serduszko bije. Czas jednak leci...

U mnie na zajęciach w klubie fitness była instruktorka w ciąży, która prowadziła zajęcia do 8 miesiaca .... i wcale się nie oszczędzała.

reklama
MENDOZA powiem Ci , ze jak dobrze sie czujesz..i wszystko jest z ciaza ok..i lekarz nie widzi przeciwskazan to polecam Ci takie zajęcia ja np dzis nie mialam ochoty isc juz mialam zrezgnowac ale mysle no nie mamuska idziesz i koniec...maluszek bedzie fajnie plywal w brzuszku i sie poruszacie i poszlam!!!!Jabys byla z wroclawia odrazu bym cie wyciagnela:) Co do cery hmm u mnie na razie jakby wszytsko sie uspokoilo zaczelam 14 tydzien a na cerze nic ani jednej krotski..moze to chlopak...bo podobno dziewczynka zabiera troszke z urody krotski wyskakuja;)ale nie wiem ile w tym prawdy:)
No ja tez chcialam juz kupwoac ubranka ale nie znam plci wiec nic jeszcze nie kupowalam nic nie mam...:)

Do góry