no ja tez nie wiedzialam wlasnie ze maja wplyw na wyniki tym bardziej ze przyzwyczajona bylam ze ida na badania krwi jem wczensiej kolacje do 19.00 i pozniej juz do rana nic az nie pobiora mi krwi zupelnie na czczo a teraz słyszałam ze wlasnie kobiety w ciazy maja ten wyjatek ze moga cos zjesc i sie napic wody...
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Ale o której jecie najpóźniej???nie no ja jem na kolacje albo 2 parowki (99%miesa) i kromeczke do tego albo dwa jajeczka na miekko albo twarozek albo 2 kanapki ze wszystkim czyli salata ser zolty szyneczka pomidor papryka szczypiorek cebula......
Julka89.89
Cudzie trwaj..
też nigdy nic nie jadłam rano. Madzia szczerze mówiąc nic takiego nie słyszałam.. ja słyszę albo serduszko dzidzia albo swoje, no ale to bez problemu da się rozróżnić
Witam poniedzialkowo
U mnie jutro zacznie się 16 tydzień czyli wizytę będę miała w 17 tyg i 2 dni. Więc może być jeszcze za wcześnie by poznać płeć. Z córką dopiero na polowkowym się dowiedziałam.
Ale ważne żeby zdrowe maleństwo było.
I już mi oojetne czy chłopiec czy dziewczynka bo przyznam się ze z poczatku wolalam chlopca,hehe...
Jolcia super się czyta takiego optymistycznego posta .
Choć trochę zazdroszczę energii ja jestem jak ten flak.
Macie jakieś pomysły na wzmocnienie sił plissss każą rada cenną....
Jak ma dobre USG i dzidzia zechce współpracować to myślę że się dowiesz kogo nosisz pod sercem
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Julita oczywiście, że możesz się dowiedzieć, moja siostra przy swoich dzieciach wiedziała w 13 i 14 tygodniu i na zdjeciach nawet widać, oczywiście się sprawdziło. Także jak dzidzia się pokaże i nie odwróci to lekarz ci powie
Ale o której jecie najpóźniej???
najpozniej bylo raz czy dwa o 21.00 wjak jestem w ciazy teraz staramy sie aby jesc do 19.00 max 20.00 pozniej ewentualnie jak jestem znowu glodna to jem jablko albo mandarynke zalerzy na co mam ochote. a co macie dzis na obiad?????JA MAM OGORKOWA
dziewczyny sprawdzałyście w kalendarzu chinskim co Wam sie moze urodzic?
Sprawdzałam hehe Przy Danielu się sprawdziło ale teraz wychodziła dziewczynka a lekarz na 85% mówi chłopak więc tym razem chyba nie no chyba że jutro mnie zaskoczy
margerrita
Fanka BB :)
ja mam dzis barszyk jak odejde od koma i pojde do kuchni go skonczyc
ogorkowa tez byla w planach ale wyjadlam wszystkie ogorki.... bo ogroki sa TAKIE PYSZNE!!!
ja tez dosc szybko sie dowiedzialam o plci dziecka, ciekawe czy dzis sie bedzie chcial/a ujawnic
ogorkowa tez byla w planach ale wyjadlam wszystkie ogorki.... bo ogroki sa TAKIE PYSZNE!!!
ja tez dosc szybko sie dowiedzialam o plci dziecka, ciekawe czy dzis sie bedzie chcial/a ujawnic
reklama
hmmm no ciekaweee jak bedzie u mnie czuje ze bedzie chlopczyk a w chinskim wyszlo ze dziewczynka hahah wszyscy tez mówią ze bedzie chlopak sama nie wiem nie chicalo sie malenstwo ostatnio pokazac mysle ze teraz jak bede u gin będzie wielki dzien...i w koncuu sie dowiemy ale bedzie szalenstwo!!!!!!!!!a do 05.02.2016 jeszcze tyle czasuuu ufffffffffffffffffffffffffffffffff