reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

@AniaFania trzeba było powiedzieć szefowi, że to dzięki temu, że taką dobrą atmosferę w pracy stwarza, nie stresujecie się, nie jesteście przemęczone i od razu o dziecko łatwiej - nie mógłby być zły wtedy :D

@Hope_ ja w nocy bez skarpet nie mogę zasnąć - może dlatego nie choruję na razie? ;) Ale my raczej mamy chłodno w domu, a zwłaszcza w sypialni.

hehe już czuję ten morderczy wzrok na sobie :)

reklama
Witam poniedzialkowo:)
U mnie jutro zacznie się 16 tydzień czyli wizytę będę miała w 17 tyg i 2 dni. Więc może być jeszcze za wcześnie by poznać płeć. Z córką dopiero na polowkowym się dowiedziałam.
Ale ważne żeby zdrowe maleństwo było.
I już mi oojetne czy chłopiec czy dziewczynka bo przyznam się ze z poczatku wolalam chlopca,hehe...

Jolcia super się czyta takiego optymistycznego posta .
Choć trochę zazdroszczę energii ja jestem jak ten flak.
Macie jakieś pomysły na wzmocnienie sił plissss każą rada cenną....

@nieufna nie wiem czy niejedzenie kolacji jest zdrowe - mi lekarka kazała jeść jeszcze po normalnej kolacji maly posiłek o 22, bo wyszły mi złe wyniki moczu i to podobno przez to, że miałam dużą przerwę na noc między posiłkami (mąż się śmiał, że głodzę dzieci :p ).
Ale na pewno każdy organizm jest inny, więc oczywiście to nie znaczy, że każda z nas ma tak samo.

witam tez deszczowo
Ale tu tempo leci w temacie....!!!
Malinka zdrowia dla synka -obyście wkrótce do domu wyszli ! podziwiam twą siłę !\
No macie rację-lekarze liczą ukończone tyg.ciąży....no ja dziś czy jutro zaczynam 17 tc.....
zdrowia dla chorujących !!!!!

:)nie no wy to potraficie poprawic humor:) wiecie ze cos w tym moze byc w tym za wczesnym jedzeniu kolacji. Ja np zanim zaszlam w ciaze jadlam max do 19.00 kolacje lekka jakis twarozek jajeczko...ale teraz ktos mi juz to mowil ze zjem np o 18.00 w ciazy kolacje i do rana np do tej 8.00 jest bardzo duzo czasuuuuuuu i za dlugo nie jest nic dostarczane dziecku..dlatego tez moga wychodzic zle wyniki tak slyszalam czy to prawda nie wiem. Ja jak mialam zly wynik moczu powiedzieli mi tylko w przychodni ze mam zjesc normalnie kolacje o ktorej chce i jak poczuje rano glod to moge zjesc jakas mala kanapke i napic sie wody przed badaniami nie ma problemu...

a my na weekend myslelismy z mezem nad imonami:)

reklama
Do góry