reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

@AniaFania trzeba było powiedzieć szefowi, że to dzięki temu, że taką dobrą atmosferę w pracy stwarza, nie stresujecie się, nie jesteście przemęczone i od razu o dziecko łatwiej - nie mógłby być zły wtedy :D

@Hope_ ja w nocy bez skarpet nie mogę zasnąć - może dlatego nie choruję na razie? ;) Ale my raczej mamy chłodno w domu, a zwłaszcza w sypialni.

hehe już czuję ten morderczy wzrok na sobie :)

reklama
Witam poniedzialkowo:)
U mnie jutro zacznie się 16 tydzień czyli wizytę będę miała w 17 tyg i 2 dni. Więc może być jeszcze za wcześnie by poznać płeć. Z córką dopiero na polowkowym się dowiedziałam.
Ale ważne żeby zdrowe maleństwo było.
I już mi oojetne czy chłopiec czy dziewczynka bo przyznam się ze z poczatku wolalam chlopca,hehe...

Jolcia super się czyta takiego optymistycznego posta .
Choć trochę zazdroszczę energii ja jestem jak ten flak.
Macie jakieś pomysły na wzmocnienie sił plissss każą rada cenną....

@nieufna nie wiem czy niejedzenie kolacji jest zdrowe - mi lekarka kazała jeść jeszcze po normalnej kolacji maly posiłek o 22, bo wyszły mi złe wyniki moczu i to podobno przez to, że miałam dużą przerwę na noc między posiłkami (mąż się śmiał, że głodzę dzieci :p ).
Ale na pewno każdy organizm jest inny, więc oczywiście to nie znaczy, że każda z nas ma tak samo.

witam tez deszczowo
Ale tu tempo leci w temacie....!!!
Malinka zdrowia dla synka -obyście wkrótce do domu wyszli ! podziwiam twą siłę !\
No macie rację-lekarze liczą ukończone tyg.ciąży....no ja dziś czy jutro zaczynam 17 tc.....
zdrowia dla chorujących !!!!!

:)nie no wy to potraficie poprawic humor:) wiecie ze cos w tym moze byc w tym za wczesnym jedzeniu kolacji. Ja np zanim zaszlam w ciaze jadlam max do 19.00 kolacje lekka jakis twarozek jajeczko...ale teraz ktos mi juz to mowil ze zjem np o 18.00 w ciazy kolacje i do rana np do tej 8.00 jest bardzo duzo czasuuuuuuu i za dlugo nie jest nic dostarczane dziecku..dlatego tez moga wychodzic zle wyniki tak slyszalam czy to prawda nie wiem. Ja jak mialam zly wynik moczu powiedzieli mi tylko w przychodni ze mam zjesc normalnie kolacje o ktorej chce i jak poczuje rano glod to moge zjesc jakas mala kanapke i napic sie wody przed badaniami nie ma problemu...

a my na weekend myslelismy z mezem nad imonami:)

reklama
Do góry