reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witajcie!

Jolciu, MalinowaMarta - zdrówka dziewczyny życzę!
Jolciu, cudowna dziewczyneczka z Twojej córy!! :)
Anulka, będzie dobrze!! Trzymam kciuki! Cieszę się, że jesteś, pisz z nami częściej :) A z wizytami to różnie, raz jest spore opóźnienie, a raz wchodzę o czasie.
Julita, to wiele przeszłaś! Dużo zdrówka! Przytulamy się, ale dużo rzadziej. I ostrożniej :)
Malinko, przytulam Was mocno! Też mnie się wydaje, że w tej ciąży biegnie dzień za dniem, a ja nic. i wiem, jaki to strach oddać dziecko anestazjologom. Mój Mikołaj dwa razy miał narkozę (raz operację, raz zabieg), masakra! I jeszcze dziecko płacze, a Ty przy drzwiach musisz się pożegnać, nawet po tym głupim Jasiu dziecku przecież nie jest otępiałe. Także wiem, co czujesz, choć troszkę w takich sytuacjach. Trzymajcie się kochani!!
Iwona35 - też jakoś rzadziej teraz chodzę w nocy do toalety i już oczywiście mi się to nie spodobało :/ Na papier toaletowy też zaglądam...
MamaWiki, Nieufna - ale Wam fajnie Dziewczyny z tym jedzeniem!! My nie mamy od kogo...
Patuska - tak mi przykro :( Chorował czy tak nagle? Wieczny odpoczynek... [*]

Ubranka różnie, w Lidlu są ok, H&M, w Tesco czasem. Gdzie co mi wpadnie w oko :)

Ja też nie wiem czy coś czuję czasami czy tylko mnie się wydaje. I też strasznie to męczące nie wiedzieć co się tam dzieje, nie powiem, ale zabiera mi to dużą część radości. Chciałabym już te ruchy, chociaż czasem, to już trzecia (4) ciąża, ale ja chyba za dużo tłuszczyku na brzuchu mam :/

reklama
Odzywam się tylko na chwilkę zebyscie się nie martwily..
Jestem od piątku okrutnie chora, chyba pierwszy raz w zyciu az tak bardzo.. zaczelam brac antybiotyk takze mam nadzieje ze teraz szybko mi przejdzie... jak nabiore sił to się odezwe.

No ja miałam 3 razy dz. ,dopiero od wt 2 razy....czyli nie źle byłam szpikowana ..
Szybko zdrowiej Fazerka !!! wzięłaś antybiotyk bo lepiej nie było tak?

Lila u mnei tak samo , 3(4) ciąża i też tłuszczyk na brzuszku i chciałabym by dzidzia w końcu zaznaczała swoją obecność konkretnymi pociągnięciami. Chociaż zaraz mi się przypomina jak moja młodsza potrafiła trzaskać w specyficzne miejsca tak,że czasami aż zginąło mnie w pól. Mimo wszystko wolę to zginanie. Może wtedy jakoś poczuje tą ciąże inaczej. NIby wiem,że tam już rośnie dzieciątko oczekiwane i kochane ale jeszcze jakieś takie nierealne... Nie do końca potrafię wczuć się jeszcze w to,że za moment będzie nas o jedno więcej, jakby instynkt się uśpił. MYślałam że jak minie czas największego zagrożenia to zacznę się już wczuwać w tą ciąże a ja ciągle myślę, że coś sie nie uda

reklama
Needi no może tak być....tylko czemu te leki takie drogie????
Iwona chyba każda z nas jak czuje ruchy jakoś lepiej przeżywa ciąże....ja czuję dzidzię czasami..W życiu bym nie pomyślała że jeszcze tego doświadczę...

Do góry