reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Malinowa trzymam kciuki aby chorobsko Cię nie dopadlo;) lez odpoczywaj;)
U mnie kolejna nieprzepsana noc. .. kurcze mam wolna sobotę planowałam pospać do 9-10 a tu proszę. .. juz dawno wstalam .... :(((

reklama
@MalinowaMarta, odnosnie detektora plodu to jest dopller. dziecko tez to czuje. nie spytasz go jak, ale wlasnie moze powodowac jakis stan niepokoju lub tez nie, wiec wiadomo, wszystko dla ludzi ale z glowa. lepiej nie przesadzac.
@julita1212, ja jestem fanka duplo. nigdy za malo, a dzieci lubia klocki

@Needi, jak ja mialam krwaiki to wlasnie na takie plamienie mialam sie nie stresowac, stresujaca miala byc zywa krew. A tobie juz sie wchłonely krwiaki tak?

@Lila, tak te badania na plytki jest z krwi, wynik przychodzi na email.

@fazerkamm, a kapiej w olejkiem mietyowym. lub wlasnie inhalacje z amolem.

@nieufna, domyslam cie, ze sytuacja budzi niepokoj. kazda z nas chcialaby miec stabilna sytuacje. zwolnic cie nie moga jak jestes w ciazy, wiec masz roczny macierzynski jeszcze a potem zawsze mozna zmiejszyc etat co daje ci dodatkowy rok ochrony przed zwolnieniem.
napewno porozmawialabym z ojcem i ustalila jakis sensowny plan dzialania a gdyby sie okazalo, ze jednak jest kompletna blokada to zawsze jest sad i sprawa o alimenty, zmienia sie sytuacja, wiec jest powod by je podwyszyc i juz. a kiedy on na te studia bedzie zdawal?

@agnesdem, ja mieszkalam rok w Uk. zarabiało się fajnie, ale jednak wole ta nasza Polske do zycia

@patuska, nie prawda, ze przy krwiakach trzeba lezec, wszystko zalezy od stanu zdrowia. mi wrecz zaleno spacery i wlasnie bym nie lezala zbytnio.

@sarka2016, moja maz ma dzialanosc, ja mam dzialanosc i plakac mi sie czasem chce jakie koszta ponosimy tylko z tego wzgledu a co dostajemy wzamian.

gratuluje, jak fajnie, ze juz czujesz ruchy! super!!!
A propo tego doplera to też to czytałam i wolę poczekać na ruchy dziecka a to już niedługo.
A co do mnie to wyglada na to że wczoraj w nocy się oczyścił ale jeszcze mam uważać. No i zostaje to łożysko przodujace

Malinowa ja mam microlife bezdotykowy i polecam. Dla małej to miałam jeszcze taki z gumową końcówką do mierzenia temperatury w pupie ale to jak była malutka.

reklama
@MalinowaMarta ja mam Beurer ft90 i w zeszlym roku kupilismy taki sam dla rodzicow i tesciow pod choinke. mozna nim tez mierzyc temeperature potraw, wody czy powietrza. jestem zadowolona.
a dla ciebie zdrowka!!!
@Needi &&& aby nie bylo juz przodujace

ja dzis znowu obudzialam sie nad ranem i juz nie usnelam, skad te poranne/ nocne pobudki. czlowiek by sobie pospal z checia a tu taka dupa. lezysz ani nie spisz ani spisz..... nidgy tak nie mialam do tej pory

Do góry