reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)
Sarka ja też od 4 się męczę
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja tez miałam pospać do 9-10 a obudziłam się przed 7 i musiałam coś zjeść
Needi
Zazdroszcze:-)Julka 89.89 ja napewno czuje juz ruchy wczoraj mój mąż też wyczuł jak rękę przyłożył do brzucha ( dzisiaj zaczęłam 18 tydz) )
Needi
A propo tego doplera to też to czytałam i wolę poczekać na ruchy dziecka a to już niedługo.@MalinowaMarta, odnosnie detektora plodu to jest dopller. dziecko tez to czuje. nie spytasz go jak, ale wlasnie moze powodowac jakis stan niepokoju lub tez nie, wiec wiadomo, wszystko dla ludzi ale z glowa. lepiej nie przesadzac.
@julita1212, ja jestem fanka duplo. nigdy za malo, a dzieci lubia klocki
@Needi, jak ja mialam krwaiki to wlasnie na takie plamienie mialam sie nie stresowac, stresujaca miala byc zywa krew. A tobie juz sie wchłonely krwiaki tak?
@Lila, tak te badania na plytki jest z krwi, wynik przychodzi na email.
@fazerkamm, a kapiej w olejkiem mietyowym. lub wlasnie inhalacje z amolem.
@nieufna, domyslam cie, ze sytuacja budzi niepokoj. kazda z nas chcialaby miec stabilna sytuacje. zwolnic cie nie moga jak jestes w ciazy, wiec masz roczny macierzynski jeszcze a potem zawsze mozna zmiejszyc etat co daje ci dodatkowy rok ochrony przed zwolnieniem.
napewno porozmawialabym z ojcem i ustalila jakis sensowny plan dzialania a gdyby sie okazalo, ze jednak jest kompletna blokada to zawsze jest sad i sprawa o alimenty, zmienia sie sytuacja, wiec jest powod by je podwyszyc i juz. a kiedy on na te studia bedzie zdawal?
@agnesdem, ja mieszkalam rok w Uk. zarabiało się fajnie, ale jednak wole ta nasza Polske do zycia
@patuska, nie prawda, ze przy krwiakach trzeba lezec, wszystko zalezy od stanu zdrowia. mi wrecz zaleno spacery i wlasnie bym nie lezala zbytnio.
@sarka2016, moja maz ma dzialanosc, ja mam dzialanosc i plakac mi sie czasem chce jakie koszta ponosimy tylko z tego wzgledu a co dostajemy wzamian.
gratuluje, jak fajnie, ze juz czujesz ruchy! super!!!
A co do mnie to wyglada na to że wczoraj w nocy się oczyścił ale jeszcze mam uważać. No i zostaje to łożysko przodujace
Needi
Mi na szkole rodzenia powiedzieli właśnie że nie ważne jaki byle bezdotykowyA polecicie może jakoś termometr elektroniczny? Z myślą o dziecku ale teraz jak jestem przeziębiona to sama już bym skorzystała...
mamawiki32
Malinowa ja mam microlife bezdotykowy i polecam. Dla małej to miałam jeszcze taki z gumową końcówką do mierzenia temperatury w pupie ale to jak była malutka.
reklama
margerrita
@MalinowaMarta ja mam Beurer ft90 i w zeszlym roku kupilismy taki sam dla rodzicow i tesciow pod choinke. mozna nim tez mierzyc temeperature potraw, wody czy powietrza. jestem zadowolona.
a dla ciebie zdrowka!!!
@Needi &&& aby nie bylo juz przodujace
ja dzis znowu obudzialam sie nad ranem i juz nie usnelam, skad te poranne/ nocne pobudki. czlowiek by sobie pospal z checia a tu taka dupa. lezysz ani nie spisz ani spisz..... nidgy tak nie mialam do tej pory
a dla ciebie zdrowka!!!
@Needi &&& aby nie bylo juz przodujace
ja dzis znowu obudzialam sie nad ranem i juz nie usnelam, skad te poranne/ nocne pobudki. czlowiek by sobie pospal z checia a tu taka dupa. lezysz ani nie spisz ani spisz..... nidgy tak nie mialam do tej pory