reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Papagena, Gwiazda, Mama Wiki- dziękuję bardzo! Mam nadzieję że szybko odpuścić to przeziębienie!

Ja ruchy maleństwa czuję jakoś od 14 tc :) to moja druga ciąża i jestem bardzo szczupła więc lekarza to nie zdziwiło jedynie potwierdził ze wiem czego się spodziewać i już potrafię odróżnić ruchy córeczki od pracy jelit ;)
Choć wczoraj miałam trochę stres bo nie czułam w ogóle Maleńkiej, ale dziś już dała o sobie znać:)

reklama
A co do zabobonow to nie wierzę... Choć jak miała zgage cała dobę z Ami to słyszałam ze dzidziuś będzie miał włosy i co... Ami takie grube i czarne włoski miała ze pielęgniarki z innych oddziałów przychodziły ja oglądać ;)
Na zdjęciu tygodniowa Amelcia :)

Załączniki

• IMG_20160123_112808.JPG
    IMG_20160123_112808.JPG
    44,9 KB · Wyświetleń: 74
Jolcia moja dwulatka ma teraz taką długość jak na twoim zdjeciu. Ale dzieci ciemnowlose przy urodzeniu zazwyczaj sa włochate.

Witam się sobotnio:)
Zdrówka dla chorowitek :* Mnie na szczęście nic nie bierze, pije dużo miodu z cytryną i może to mnie chroni..
Jolcia prześliczna ta Twoja corcia:) ja podobno też urodziłam sie z czarną czupryna :D

Zazdroszcze wam czucia ruchów dzidzi, ja miałam wrażenie 2 razy ponad tydzień temu że cos bulgotalo i od tego czasu nic :(
Więc pewnie to nie było to i czekam z niecierpliwością aż coś poczuje :)

reklama
Do góry