reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Papagena, Gwiazda, Mama Wiki- dziękuję bardzo! Mam nadzieję że szybko odpuścić to przeziębienie!

Ja ruchy maleństwa czuję jakoś od 14 tc :) to moja druga ciąża i jestem bardzo szczupła więc lekarza to nie zdziwiło jedynie potwierdził ze wiem czego się spodziewać i już potrafię odróżnić ruchy córeczki od pracy jelit ;)
Choć wczoraj miałam trochę stres bo nie czułam w ogóle Maleńkiej, ale dziś już dała o sobie znać:)

reklama
A co do zabobonow to nie wierzę... Choć jak miała zgage cała dobę z Ami to słyszałam ze dzidziuś będzie miał włosy i co... Ami takie grube i czarne włoski miała ze pielęgniarki z innych oddziałów przychodziły ja oglądać ;)
Na zdjęciu tygodniowa Amelcia :)

Załączniki

• IMG_20160123_112808.JPG
    IMG_20160123_112808.JPG
    44,9 KB · Wyświetleń: 80
Jolcia moja dwulatka ma teraz taką długość jak na twoim zdjeciu. Ale dzieci ciemnowlose przy urodzeniu zazwyczaj sa włochate.

Witam się sobotnio:)
Zdrówka dla chorowitek :* Mnie na szczęście nic nie bierze, pije dużo miodu z cytryną i może to mnie chroni..
Jolcia prześliczna ta Twoja corcia:) ja podobno też urodziłam sie z czarną czupryna :D

Zazdroszcze wam czucia ruchów dzidzi, ja miałam wrażenie 2 razy ponad tydzień temu że cos bulgotalo i od tego czasu nic :(
Więc pewnie to nie było to i czekam z niecierpliwością aż coś poczuje :)

reklama
Do góry