reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Cześć!

Margerita - bardzo mi przykro :( Najgorsze to jest to, jak człowiek wie, że można było inaczej, a lekarze nie zawsze działają tak, jak my chcemy :( Masz ukochanego Aniołeczka w niebie, który teraz zadba o Twoją nową Nadzieję w sercu, no i w brzuchu, bo już tam jest :) Ciśnieniomierz mam zwykły, z Lidla. Firma Sanitas, nie mam pojęcia co to za firma, ale kiedyś były w Lidlu.
Nieufna, ja mam kota. W ciąży z chłopcami kładł mi się na brzuch, teraz też. Do najstarszego syna wchodził do łóżeczka i spał w jego nogach. Ja myślałam, że mnie szlak trafi, ale mój Arek twierdził, że to zabobony, że koty krzywdę robią dzieciom. Bolec jest bardzo spokojny, no i teraz już stary. Tyle, że ja miałam toxoplazmozę. Miał być telewizyjno - dywanowy, jest wykastrowany, ale jak poczuł zew natury to wychodzi na dwór, ba! Nawet miauczy pod drzwiami, jak ma potrzebę, choć kuweta stoi.
Sarka, u nas, jak są znajomi, a ja mam dość to wykorzystuję Nikodemka, że muszę go położyć spać i już po prostu nie wracam, bo zasypiam z nim. Po wyjściu gości oporządzam się i przenoszę do naszego łóżka.
Doris, Kkasiulka - to kciuki zaciskam i czekam na Wasze relacje!!
Fazerkam - kupiłaś coś??
Błękitna - szkoda :( W ogóle jakoś tak forum ucichło...

Ja mam wizytę 29 stycznia.

w weekend zawsze jest spokjniej, tak mi sie przynajmniej wydaje.
A jak to mowia gdzie kucharek 6 tam nie ma co jesc. Ja na BB poznałam super dziewczyny, z którymi mam kontakt do dziś, nigdy nie będzie tak, że będziemy się wszystkie lubić i kochać, ale napewno będziemy się wszystkie wspierać, a o to przecież tu chodzi.

Korzystajac z zimowej aury, bylismy wczoraj na sankach, maz i synek zjerdzali sobie z gorki a ja tylko zazdroscilam :RE ciekawe czy jeszcze dopada tego sniegu bo u nas to kiepskawo.

@Lila ja mam sporo rzeczy z lidla i jestem zadowolona z ich marki. przy Patryku pozyczalam od rodzicow, ale oni musze mierzyc teraz cisnienie codziennnie, wiec chyba jakis bede musiala kupic, dla poczucia bezpieczenstwa.

dziewczyny, czy wy juz wszystkie powiedzialyscie dzieciom o swoim stanie? u nas Patryk cos tam uslyszal jednym uchem, jak sie zapytal to powiedzialam tak. ale jeszcze takiej powaznej rozmowy nie mielismy. czy wy juz wszystkie po.

&&& za wizyty dzisiejsze

Margerita, my już powiedzieliśmy, po usg, jak zobaczyliśmy serduszko i że wsio ok. Mikołaj coś podejrzewał, bo dopytywał się od jakiegoś czasu czy miałam już okres, bo zrozumiał kiedyś( wiesz, u nas już jakieś takie pierwsze rozmowy są), że jak nie ma okresu przez miesiąc to może być ciąża, tylko zrozumiał, że miesiąc to od 1-31 haha. Oboje - radość wielka i oczywiście pół szkoły i pół przedszkola już wie, ale tego się można było spodziewać. No i że siostra, czego ja jeszcze nie wiem, bo przecież może być i brat :)

My też byliśmy wczoraj na sankach, w sobotę byli sami, bo ja nie przepadam za tą całą zimą, ale wczoraj mnie wyciągnęli.

Ja też byłam zżyta z dziewczynami z wątku czerwiec 2005 ( mój Mikołaj), szkoda, że już go w sumie nie ma, ale długo był, zaczynałyśmy na noworodku, ale przez jakieś chamskie teksty jakiejś jednej osoby do jednej z koleżanek z forum, przeniosłyśmy się tutaj. A potem samo jakoś wygasło, nie powiem, że wpływu na to nie miała tamta sytuacja. Ale znajomości fajne. Do jednej koleżanki nad morze jeździliśmy, a oni z kolei do nas na ferie, bo my bliżej gór. Spotykałyśmy się nad morzem i we Wrocławiu, ja już to chyba pisałam. I kwiaty od nich dostałam na mój ślub, taka niespodzianka. Fajnie było...

Uciekam :)

Lila kupilam kupilam koszulki na ktorki rekaw i bluzki cienkie na dlugi rekaw, do tego dwie pary butow (byly trampki po 5e wiec zal było nie wziac) do tego dla fasoliny kupilam 3bodziaki na ramiączkach rozm56 i tak patrzac na nie mysle sobie ze sa malusienkie i szczerze to nie pamiętam jak to bylo trzymać takie malenstwo na rękach.... ach... ja chcę juz lipiec :)

Margerrita moj synek wie od poczatku bo uwazalismy ze musimy mu powiedzieć... codziennie praktycznie On porusza temat dzidzi, jak widzi gdzies na spacerze to sie uśmiecha i pyta czy wlasnie taka będziemy miec, jak cos je to się ze mna dzieli i mowi ze to dla dzidzi.. ogolnie uwazam ze dobrze zrobiliśmy iz powiedzieliśmy tak szybko zeby przyzwyczajal się do nowej sytuacji :)

Witam i ja

u mnie Majka wie też od początku

przygotowania do przyjęcia maluszka już ruszyły szafy pomierzone czekamy na wycenę rolety założone malować będziemy jak się cieplej zrobi

Witajcie,

zapowiadało się na miły dzień......Mąż mi właśnie przekazał, że jego dział w firmie będzie likwidowany i w ciagu kilku miesięcy zostaje bez pracy.............. :-( :-( :-(

reklama
witam
no cisza...ale powiem Wam wiadomo kopa kobiet -w końcu jakieś spięcie się zdarzy...ale potem odechciewa się pisać ,przynajmniej ja tak mam....
Kasiulka z jednej storny durnie to zabrzmi-lepiej wiedzieć o takich jazdach z pracą wcześniej bo jest jakieś pole manewru...a z drugiej no to załamuje....Życzę Wam żeby mąż szybko pracę znalazł !!!!

Do góry