reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Też chce już wizytę :( a mam dopiero 05.02 - cała wiecznośc. Ciekawe czy zwolnienie dostanę dalej.
Jutro tylko wyniki testu pappa jadę odebrac.
Właśnie wróciłam z roczku od chrzesniaka. Jak to zleciało :)
Długa podróż za nami i Daniel teraz nie chce zasnąć (przespal polowe drogi powrotnej).

Dobry wieczór wszystkim,

Postanowiłam, że odchodzę z forum. Czuję się zobowiązana napisać, ponieważ zżyłam się z niektórymi z Was przez tak długi czas.
Chciałabym tą ciążę przejść w spokoju i bez nerwów, dlatego po kilku dniach, ochłonęłam po tutejszych zajściach i postanowiłam, z pomocą Zielonej_Stokrotki, której wiadomości prywatne i publiczne uzmysłowiły mi, że niestety ale na arogancję i brak szacunku lekarstwa nie ma, że odejdę.
K woli wyjaśnienia, nie potrafię odnaleźć się po pewnych stwierdzeniach, wpisach i obecności niektórych osób.
Mam nadzieję, że uszanujecie moją decyzję i cóż. Odłączam się.

Życzę Wam wszystkim dużo dużo zdrowia, szczęśliwych chwil w ciąży, szybkich porodów i mnóstwa radości.

Czołem!

Witam sie poniedzialkowo :)
Faktycznie aplikacja wczoraj nawalala, dzis cale szczęście już ok :) ja uwielbiam ta aplikacje :) latwiej wszystko dziala :)

Błękitna_Orchidea pewnie cokolwiek nie powiem Twojej decyzji juz nie zmienie..
Powiem tylko dla Ciebie i innych dziewczyn żebyście tych roznicy zdan nie braly az tak do siebie... nie ma forum (tym bardziej jak sa na nim same kobiety i to ciezarne) na ktorym by nie doszlo do wymiany zdan. Mi niektore wypowowdzi tez się nie podobaly/podobaja i co odchodze z forum? Nie, poprostu tych wiadomosci nie komentuje, ani nie czytam.. przecież to jest logiczne iz nasze wypowiedzi spodobaja wszystkim, ze beda tez osoby ktore sobie pomysla "co ta baba gada za glupoty" zdaje sobie sprawę z tego ze i moje wypowiedzi dla jednych sa ok dla innych nie ale mimo to jestem tu i chce tu byc by wspolnie cieszyc się fasolkami w brzuszkach i wspolnie przezywac nasze porody bo po to glownie tu jestem.
Pozdrawiam serdecznie i zycze miłego udanego dnia.

reklama
Witam sie poniedzialkowo :)
Faktycznie aplikacja wczoraj nawalala, dzis cale szczęście już ok :) ja uwielbiam ta aplikacje :) latwiej wszystko dziala :)

Błękitna_Orchidea pewnie cokolwiek nie powiem Twojej decyzji juz nie zmienie..
Powiem tylko dla Ciebie i innych dziewczyn żebyście tych roznicy zdan nie braly az tsk do siebie... nie ma forum (tym bardziej jak sa na nim same kobiety i to ciezarne) na ktorym by nie doszlo do wymiany zdan. Mi niektore wypowowdzi tez się nie podobaly/podobaja i co odchodze z forum? Nie poprostu tych wiadomosci nie komentuje, ani tych komentarzy po prostu nie czytam.. przecież to jest logiczne iz nasze wypowiedzi spodobaja sie tylu osoba, ze beda tez osoby ktore sobie pomysla "co ta baba gada za glupoty" zdaje sobie sprawę z tego ze i moje wypowiedzi dla jednych sa ok dla innych nie ale mimo to jestem tu i chce tu byc by wspolnie cieszyc się fasolkami w brzuszkach i wspolnie przezywac nasze porody bo po to glownie tu jestem.
Pozdrawiam serdecznie i zycze miłego udanego dnia.
Witam i ja....
Zgadzam się w 100%.
Nie dogodzimy wszystkim.
Forum to miejsce słowa pisanego i nawet pisząc coś można mieć coś innego na myśli niż to odbierze osoba która czyta.

Jestem na BB już kilka lat. I niestey kłótnie się zdarzają.
Ale to nie powód by sobie psuć nerwy.

Wymieniamy się doświadczeniem.,spostrzerzeniami przemyśleniami.,możemy sobie doradzać bodz proponować a każda i tak zrobi po swojemu. Bo to normalne,bo każda z nas jest inna. Ale każda kocha swoje dziecko i zrobi dla niego wszystko co w jej mocy.

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka

Do góry