reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Wiecie ja mam już dosc:(
Non stop mnie myśli,boli mnie żołądek po kazdym jedzeniu .
Ochotę mam tylko na truskawki i na nic więcej.
Rano wymioty wieczorem ból żołądka az się zwijać.
Nadal jestem senna i zmęczona
Pomału zaczynam się martwić bo niby idzie mi 15 tc a ja czuję się jak w 6.

Chciałabym już wstać ubrać się iść do sklepu coś załatwić coś zrobić i nie myśleć o nie czuć tych wszystkich objawów.

Co prawda z córką ok 17 tyg doszłam do siebie ale wydawało mi się ze jakoś tak szybciej.

Teraz wizytę mam dopiero 3.02 ciekawe jak będę się czuła to będzie właśnie początek 18tc.

julita1212- no współczuję Ci tego złego samopoczucia...a pytałaś się lek.dlaczego tak sie dzieje bo jeśli robił ci badania usg i widzi ze wszystko ok to co to po prostu taki urok ciąży? Ojejjj jeśli tak jest to musisz zacisnąć zęby...i wytrzymać nie ma wyjścia ale wiesz co zupy jadasz?Jarzynowa np z ziemniaczkami....?czy tylkoooo truskawki?

Wiecie ja mam już dosc:(
Non stop mnie myśli,boli mnie żołądek po kazdym jedzeniu .
Ochotę mam tylko na truskawki i na nic więcej.
Rano wymioty wieczorem ból żołądka az się zwijać.
Nadal jestem senna i zmęczona
Pomału zaczynam się martwić bo niby idzie mi 15 tc a ja czuję się jak w 6.

Chciałabym już wstać ubrać się iść do sklepu coś załatwić coś zrobić i nie myśleć o nie czuć tych wszystkich objawów.

Co prawda z córką ok 17 tyg doszłam do siebie ale wydawało mi się ze jakoś tak szybciej.

Teraz wizytę mam dopiero 3.02 ciekawe jak będę się czuła to będzie właśnie początek 18tc.

Po prostu jeszcze jajniki wspomagają powstające łozysko. Każdy organizm jest inny i czasem nijak mają się książki i poradniki do rzeczywistości..... Dasz radę....!
Wiesz, ja mówię, że gdyby to faceci mieli rodzić, to gatunek ludzki przestałby istnieć. Tylko kobieta jest to w stanie przejść :*
Mnie też jeszcze mdli, jest dużo dużo lepiej, ale jeszcze nie odpuściło.

agnes - zaufaj lekarzowi, on wie co robi. Ja też podstawowe badanie, krew + mocz, zwyczajne usg w gabinecie, ale to doktorek wie na co patrzeć, co sprawdzać, często nawet mało co mówi, cos tam mruczy, a mnie mówi, że wszystko jest OK. W końcu to on się zna, nie ja ;-)

a ja miałam wczoraj napad glodowy- słuchajcie weszlam do sklepu po chlebek no ale jak sobczylam sledzie..salatke na wage..mowie nie nie wytrzymam kupie i zjem przy kasie hahahahwiem ze najlepsze sa rzeczy zrobione samemu ale nie mogłam wytrzymać- wiec kupilam polecialam szybko do domu i zjadlam chleb ze sledziem i salatka jarzynowa mmmmmmmmmmmmm ale bylo mi dobrze az sie śmiałam;)i mowilam do malenstwa-ale ty masz zachcianki no wiecie cooooooo:):):)

dzisiaj np robie na obiad pulpeciki najpierw lekk podsmarze ale bez bulki tartej a pozniej w sosie beda dochodzic do tego ziemniaczki sosik ciemny i kapusta czerwonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie no dobra juz nic nie mowi bo znowu zaczynam o jedzeniu przepraszam;)

julita1212- no współczuję Ci tego złego samopoczucia...a pytałaś się lek.dlaczego tak sie dzieje bo jeśli robił ci badania usg i widzi ze wszystko ok to co to po prostu taki urok ciąży? Ojejjj jeśli tak jest to musisz zacisnąć zęby...i wytrzymać nie ma wyjścia ale wiesz co zupy jadasz?Jarzynowa np z ziemniaczkami....?czy tylkoooo truskawki?
Tak ratuje się jeszcze zupami ale też się po nich źle czuję.
Zjem mało np ok 14 a o 17 jeszcze mnie boli żołądek i nic nie mogę zjec mimo że jestem głodna.
A truskawek nie jem. Dwa razy kupił mąż ale je mogłabym jeść i jeść...
A lekarz nic nie mówi takie uroki ciazy...to moja ostatnia ciaza....
dzisiaj np robie na obiad pulpeciki najpierw lekk podsmarze ale bez bulki tartej a pozniej w sosie beda dochodzic do tego ziemniaczki sosik ciemny i kapusta czerwonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie no dobra juz nic nie mowi bo znowu zaczynam o jedzeniu przepraszam;)
Brzmi pysznie....zazdroszczę

reklama
Do góry