julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Tak ja miałam raz robionato ta krzywa cukrowa robi sie kilka razy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ja miałam raz robionato ta krzywa cukrowa robi sie kilka razy?
Wiecie ja mam już dosc
Non stop mnie myśli,boli mnie żołądek po kazdym jedzeniu .
Ochotę mam tylko na truskawki i na nic więcej.
Rano wymioty wieczorem ból żołądka az się zwijać.
Nadal jestem senna i zmęczona
Pomału zaczynam się martwić bo niby idzie mi 15 tc a ja czuję się jak w 6.
Chciałabym już wstać ubrać się iść do sklepu coś załatwić coś zrobić i nie myśleć o nie czuć tych wszystkich objawów.
Co prawda z córką ok 17 tyg doszłam do siebie ale wydawało mi się ze jakoś tak szybciej.
Teraz wizytę mam dopiero 3.02 ciekawe jak będę się czuła to będzie właśnie początek 18tc.
Tak ratuje się jeszcze zupami ale też się po nich źle czuję.julita1212- no współczuję Ci tego złego samopoczucia...a pytałaś się lek.dlaczego tak sie dzieje bo jeśli robił ci badania usg i widzi ze wszystko ok to co to po prostu taki urok ciąży? Ojejjj jeśli tak jest to musisz zacisnąć zęby...i wytrzymać nie ma wyjścia ale wiesz co zupy jadasz?Jarzynowa np z ziemniaczkami....?czy tylkoooo truskawki?
Brzmi pysznie....zazdroszczędzisiaj np robie na obiad pulpeciki najpierw lekk podsmarze ale bez bulki tartej a pozniej w sosie beda dochodzic do tego ziemniaczki sosik ciemny i kapusta czerwonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie no dobra juz nic nie mowi bo znowu zaczynam o jedzeniu przepraszam