reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Marynka bardzo mozliwe ze przez jezyk nie chce chodzic... ale nie rezygnuj, dzieci szybko dostosowuja sie do nowych sytuacji.... moj po miesiacu mowil ze fajnie jest w przedszkolu ale wolalby do polskiego przedszkola chodzic... teraz po 4 miesiacach nie ma juz problemu z jezykiem... moj nie mial problemu z pojsciem ale chodzil do toalety co 10-30min i robil kilka kropelek... duzo z nim rozmawialismy, bawlismy sie w kto mniej razy zrobi siku i cale szczescie sie uspokoilo... ewidentnie tak reagowal na stres z pojsciem do przedszkola... daj czas swojemu moj jest starszy wiec moze dlatego szybciej poszlo...
Kamcia2810
Dzięki dziewczyny, jesteście kochane :-*
Sarka spokojnej pracy
Sarka spokojnej pracy
Powiem Wam jeszcze, ze choc to moja 2. ciaza i jak z G wszystko bylo ksiazkowo, to teraz po tym krwawieniu na kazdym USG szukam tylko serca i jak juz je zobacze, uslysze tetno to taki spokoj mnie ogarnia i jest juz mi wszystko jedno...
Lila
Kamcia, ale teraz się tak bałaś na wizycie, po tym jak Ci lekarz powiedział, że pęcherzyk spłaszczony, a że wszystko ok to na następnej już chyba spokojniejsza troszkę będziesz?
Fazerkam, obyś nie utraciła danych! Kup przenośny dysk i przenieś wszystko ważne i mniej ważne rzeczy na niego. My tak zrobiliśmy.
Ja też muszę się ruszyć do jakiegoś sprzątania.
Buźka!
Fazerkam, obyś nie utraciła danych! Kup przenośny dysk i przenieś wszystko ważne i mniej ważne rzeczy na niego. My tak zrobiliśmy.
Ja też muszę się ruszyć do jakiegoś sprzątania.
Buźka!
witajcie dziewczyny właśnie czytałam Wasze wspisy- nie no tyle tu sie dzialo od wczoraj ze az ciezko odpisac każdej ale w wielkim skrocieeeeeee dziewczyny pamietajcie ze oczywiscie kazdej z nas inaczej pracuja hormony każda z nas wszystko inaczej odbiera ma swoje indywidualne przezycia doswiadczenia i przemslenia-ale jestesmuy tu po to aby po prostu sie wspierać bo nie ma co sie oszukiwac nie o wszytskim mozna z mezem porozmawiac bo a siłownia a po praca a bo jakies problemy a bo zmeczenie...poza tym jak nam doradza..skoro w ciazy nie sa..tu nie mniej możemy sie dzielic swoimi doswiadczeniami wiedza ale nie SPRZECZAC-to ze jedna ma odmienne zdanie od drugiej to trzeba to przyjac na miekko po prostu kazdy ma swoje zdanie
Jeśli chodzi o badania-ciesze sie ze wiele z nas juz jest po badaniach-ze jesteśmy trochę spokojniejszeja teraz kolejna wizytę mam na poczatku lutego 05.02.2016juz zaczynam odliczać dni i tak czytam czytam jakie badania robicie kurcze ja co miesiac mam pobierana krew i oddawany mocz i pozniej wyniki- czy wszystko jest w normie..koniec. Oczywiscie usg u gin tez ale nic wiecej-lekarz mi powiedział, ze nie mam potrzeby robic prenatalnych......................chyba ze bardzo bardzo chce,....i sama nie wiem w sumie on jest lekarzem i on wie jakie badania powinnam robic wiec chyba nie muszę sie dopytywać a czy mam robic to czy tamto...? A krzywa cukrowa kiedy jest w którym tygodniu?
Jeśli chodzi o badania-ciesze sie ze wiele z nas juz jest po badaniach-ze jesteśmy trochę spokojniejszeja teraz kolejna wizytę mam na poczatku lutego 05.02.2016juz zaczynam odliczać dni i tak czytam czytam jakie badania robicie kurcze ja co miesiac mam pobierana krew i oddawany mocz i pozniej wyniki- czy wszystko jest w normie..koniec. Oczywiscie usg u gin tez ale nic wiecej-lekarz mi powiedział, ze nie mam potrzeby robic prenatalnych......................chyba ze bardzo bardzo chce,....i sama nie wiem w sumie on jest lekarzem i on wie jakie badania powinnam robic wiec chyba nie muszę sie dopytywać a czy mam robic to czy tamto...? A krzywa cukrowa kiedy jest w którym tygodniu?
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Witajcie...
Jeśli już to picie w dużych ilościach naparu z liści malin moglobycos spowodować...Ale nie maliny.
Witam w piątkowy ranek.
U mnie wreszcie biało....sypie i sypie...
Dziewczyny nie wiem po co te kłótnie na forum. To nie oto chodzi żeby podnosić sobie ciśnienie tylko wspierać.
Ale kto powiedział że maliny przyspieszają poród?? To nieprawda pytałam o to mojego gin i zaprzeczył.@Mendoza813, mozesz isla mint lub fiorda. sa tez tabletki prenatal czy jakos tak, ale slabe sa, lepiej zamiast nich syrop z malin, ale tez nie duzo, bo maliny przyspieszaja porod. miod, czonek, imbir.
@sarka2016 z chlopca tez bede sie cieszyc, ale raczej dzis plci nie poznam, jeszcze za wczesnie.
Jeśli już to picie w dużych ilościach naparu z liści malin moglobycos spowodować...Ale nie maliny.
U mnie wpisuje skończony tydzieńco do chlorchinaldin to nie wiem czy można brać ja kupiłam ale pisze na ulotce że nie brać w ciąży jeśli nie jest to bezwzględnie konieczne. Myślę że w aptece jest mnóstwo innych tabletek na gardło całkiem bezpiecznych. A dziewczyny jak wam lekarze piszą w karcie ciąży jeśli macie np. 14 tc i 3 dzień to piszą 14 tc czy 15 tc ????
Bo ja się zdziwiłam miałam w środę 14 tc i 1 dzień według OM, a według usg 14 tc i 5 dzień i mam napisane w karcie 15 tydzień ciąży.
Witam w piątkowy ranek.
U mnie wreszcie biało....sypie i sypie...
Dziewczyny nie wiem po co te kłótnie na forum. To nie oto chodzi żeby podnosić sobie ciśnienie tylko wspierać.
reklama