reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Najlepiej to wsadzić wszystkich mężczyzn w rakietę i na księżyc! A mojego jako pierwszego.

aob66 ja miałam wyrywanego zęba w 7 miesiącu ciąży i lekarz zrobił mi prześwietlenie i normalnie dostałam znieczulenie. Z całą pewnością musisz dentystę uprzedzić, że jesteś w ciąży.

Ale w pierwszym trymestrze nie ma mowy o rtg A co do znieczulenia to lepiej unikać ale jeśli masz cierpieć to są takie dla kobiet w ciąży

Witaj mimula.
Bo w sumie to prawda kiedys te nasze maluchy dorosna i wyjda z domu, mysle ze jak sie nie dba o zwiazek chociaz troche to potem wychodzi ze nas nic nie laczy. Moi rodzice tak mieli, 5 dzieci, praca dom nie mieli czasu dla siebie jak wszyscy z domu wyszli to sie rozwodzic chcieli. Z czasem se wszystko poukladali i teraz sie ciesza druga 'mlodoscia'.

No dokładnie uśmiechnięta tak jest jak mówisz tzn piszesz [emoji6] wiec musimy starać sie dbać o te nasze związki by na starość nie stwierdzić, że człowiek tak naprawdę jest samotny...

Z wrażenia zapomnilam o najważniejszym... Przedstawić sie :)
Mam na imię Daria rocznik84
Z mężem jestesmy po ślubie 5 lat ale razem 10.
Mamy 7 letniego synka Marcela :)

W zeszłym roku straciłam dwa aniołki a ta ciąża jakby nie planowana... Odpuściliśmy i proszę udało sie :)

To super Mimula, że tym razem sie udało i oby teraz było juz wszystko dobrze... Współczuje tych poprzednich strat i życzę nam wszystkim aby nas ominęły!!!

reklama
Mimula Ostatnio sobie myslalam ze jakbym miala syna to moze damy mu na ime Marcel :) u mnie bylo tak samo 8 miesiecy sie staralismy az wkoncu postanowilismy ze dajemy se spokoj na dwa miesiace bo wtedy wybierzemy sie na wakacje do Polski latem. Tak wyszlo ze sie nie wybierzemy bo jestem w ciazy :)
Julita 1212 jak Ci sie podobal ?

Do góry