reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Najlepiej to wsadzić wszystkich mężczyzn w rakietę i na księżyc! A mojego jako pierwszego.

aob66 ja miałam wyrywanego zęba w 7 miesiącu ciąży i lekarz zrobił mi prześwietlenie i normalnie dostałam znieczulenie. Z całą pewnością musisz dentystę uprzedzić, że jesteś w ciąży.

Ale w pierwszym trymestrze nie ma mowy o rtg A co do znieczulenia to lepiej unikać ale jeśli masz cierpieć to są takie dla kobiet w ciąży

Witaj mimula.
Bo w sumie to prawda kiedys te nasze maluchy dorosna i wyjda z domu, mysle ze jak sie nie dba o zwiazek chociaz troche to potem wychodzi ze nas nic nie laczy. Moi rodzice tak mieli, 5 dzieci, praca dom nie mieli czasu dla siebie jak wszyscy z domu wyszli to sie rozwodzic chcieli. Z czasem se wszystko poukladali i teraz sie ciesza druga 'mlodoscia'.

No dokładnie uśmiechnięta tak jest jak mówisz tzn piszesz [emoji6] wiec musimy starać sie dbać o te nasze związki by na starość nie stwierdzić, że człowiek tak naprawdę jest samotny...

Z wrażenia zapomnilam o najważniejszym... Przedstawić sie :)
Mam na imię Daria rocznik84
Z mężem jestesmy po ślubie 5 lat ale razem 10.
Mamy 7 letniego synka Marcela :)

W zeszłym roku straciłam dwa aniołki a ta ciąża jakby nie planowana... Odpuściliśmy i proszę udało sie :)

To super Mimula, że tym razem sie udało i oby teraz było juz wszystko dobrze... Współczuje tych poprzednich strat i życzę nam wszystkim aby nas ominęły!!!

reklama
Mimula Ostatnio sobie myslalam ze jakbym miala syna to moze damy mu na ime Marcel :) u mnie bylo tak samo 8 miesiecy sie staralismy az wkoncu postanowilismy ze dajemy se spokoj na dwa miesiace bo wtedy wybierzemy sie na wakacje do Polski latem. Tak wyszlo ze sie nie wybierzemy bo jestem w ciazy :)
Julita 1212 jak Ci sie podobal ?

Do góry