fazerkamm ja nie mam prawie żadnych dolegliwości wiec mi nie przeszkadza ale chciała bym moc dzidzie przytulić
zobaczyć ją cały czas mowie do brzucha wiem wiem jakaś dziwna jestem hahah
Wcale nnie dziwna, to bardzo dobrze, że mówisz do dzidzi, nawiązujecie w ten sposób więź
Mnie długo odrzucalo od kawy, ale teraz powoli wraca do łask. Zwłaszcza, że piję słabą a moja herbata to tak jakby woda zabarwina. W sumie można powiedzie, że piję wode o smaku herbaty
O, tak jak u mnie, nie piłam kawy, no oże mnie nie odrzucało, ale zupełnie nie miałam na nią ochoty! Za to herbetę luuubię.....
U mnie kawa codziennie jedną rano do tego herbata z cytryną co zauważyłam to to że nie mogę slodzic ostatnio mąż mi zrobił słodką kawe to słabo mi się zrobiło
Ja też nie mogę teraz zbyt słodkiego jeść, kawę i herbatę słodze ociupinkę, jem o wieeele mniej słodyczy
A normalnnie dałabym się za nie pokroić
Ja niestety bardzo mało piję, od razu czuje się strasznie pełna. Kawa powoli wraca do łask, tak samo jak herbata.
Wiecie u nas drugi raz złoty strzał i powiem, że mnie to przeraża bo raczej nie chcę już mieć więcej dzieci a np. pigułek nie chcę...
Ja pije dużo, ciągle mnie suszy!
No i picie wody jest najzdrowsze, najbardziej nawadnia organizm. Któraś z Was pisała, że piła za dużo - nie da się pić za dużo, można za to pić źle
Trzeba pić często, małymi łyczkami, nie można od razu całej szklanki (no chyba że tak czujemy pragnienie), tylko wtedy woda jest wchłaniana prawidłowo
Moja bratowa dała szare ściany, białe meble i dodatki pudrowy róż .. jakoś tak no .. smutno. Teraz wszędzie "modne" cottony, tiulowe pompony, szarości, pudrowość. Jakoś nie moja bajka. Moja córcia ma kolorowo, dziecięco ale nie pstrokato.. I moja bratowa patrzy na mnie jak na dziwaczke się bo jest dziecięca firanka, różowa i zielona ściana, maskotki, żadnego pompona.. cóż :-).
No niby ładnie to brzmi, tak modnie
My od września mieszkamy w swoim domu, 4 lta się budował i dziś widzę jakie błędy popełniliśmy - po pierwsze dom jet za duży
Nie ogarniam z odkurzaniem, szczególnie teraz gdy jestem totalnie unieruchomiona
Venicee czekamy :*
A ja siedzę z farbą u fryzjera :-) kto farbuje w ciąży? Bom zapomniała..
Ja :-) Farbowałam już 2 razy. Mam bardzo siwe włosy, pomimo młodego wieku, ale to u mnnie rodzinne, zaczęłam siwieć gdy miałam 17 lat
Co do remontu to my w listopadzie 2014 r. przeprowadziliśmy się do nowego domu
jeszcze nie jest do końca urządzony ale wszystko przed nami
Amelka ma pokój fioletowo biały i tony kolorowych zabawek Więc jest tam dość pstrokato
Ami będziemy musieli kupić łóżko, bo łóżeczko będzie dla Dzidziusia
i początkowo Maleńka będzie z nami w sypialni, a później z Amelka
ale osobno zrobimy im pokój zabaw, a jak podrosna to każda dostanie swój pokoik
U moich dziewczynek też jest mega kolorowo, po prostu dla dzieci
Wcale nie modnie, tylko tak, żeby one dobrze sie czuły
Mój kręgosłup zrobił ćwierć kroku naprzd...... uuufff....... choć nocka średnio przespana
i rano musiałam wczesnie wstać, ale na szczęście idzie ku lepszemu, obym nic nie popsuła
Powodzenia dziś na wizytach! Na tym etapie, jak dzidziusie będą dobrze ułożone, to może uda się okreslić płeć?? Ja liczę na to w poniedziałek......tak mi ta ciąża daje w kość, że to na pewno jest chłopak