reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
witajcie. obudził mnie rano mocny bol gardla. juz nie wiem jak sobie z nim radzić. gdzieś przeczytałam ze kisiel może pomóc
w ogóle jakoś jest mi źle. od 2 dni nie budzi mnie parcie na pęcherz w nocy, boje się ze ta cała choroba, gorączka, kaszel zaszkodziły :(

Witam ja też już nie śpię ale boję się z łóżka wyjść bo słaba jestem czekam na męża aż wstanie żeby mi coś jeść dał
Majka w nocy gorączkę miała więc prawie całą noc na czuwaniu a miałyśmy iść na orszak trzech króli
Wysłałam zaproszenie do grup tutaj i na fb
Ciekawe co z kamcia bo się nie odzywa

Witajcie
nie śpię bo wstałam na tabletkę ale czuję że rzyganie dziś będzie jak nic...już czuję ze mam pełny żołądek żółci.
Ehh...

Julka ja bym plukanki na gardło robiła to mnie pomaga ale nie wiem jak bym to teraz w ciazy zniosła przy takich nudnosciach.

Co do grupy to ja ja widzę po zmianie całego forum tez i grupą się zmieniła i uważam że nie ma sensu na fb uciekać.

Co prawda aplikacja grup nie otwiera ale jak otwieram forum w tel. Normalnie z wyszukiwarki to wszystko działa.

reklama
Do góry