reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Kamcia, przykro mi, myślałam że we wcześniejszych tygodniach. 12 tc na poronienie to już późno bardzo. Może ja juz czas zagrożenia, mówili Ci lekarze co się stało? Znaleźli przyczynę?

Dziękuję Dziewczyny! Jak dobrze, że Was mam :)

Kamcia, i właśnie tym razem musi być dobrze, ale wierzę, że wspominając tamto wydarzenie boisz się bardzo. Będę trzymała kciuki!

Ja w poniedziałek wizyta u swojego gina, bo zwolnienie mi się kończy. A za tydzień prenatalne. Boję się i tej i następnej wizyty. Mam nadzieję, że wszystko dobrze, gdyby tak było, może mogłabym zacząć się nareszcie cieszyć...

U mnie nadal mdlosci dzisiaj to już są mega a myślałam że będzie lepiej
Mąż właśnie piecze ciasto później ma iść z majka na mecz koszykówki
Ja leżę bo tak słabo się czuję

Kamcia będzie dobrze choć sama się przyznam że też się strasznie boję
Jedyny plus ze mam te mdlosci

Iwonaimaja...długo Cie te mdłości trzymają, mi właściwie już przeszły. Mam jeszcze tylko problem rano podczas mysia zębów ale tak to jest ok.

No właśnie długo było kilka dni lepiej a od wczoraj znowu źle
Wczoraj położyłam się spać przed 20 i spałam prawie do 9 dzisiaj od 16 leżę słaba jestem

Nie mogę za Wami nadążyć. Wróci rytm pracowo-przedszkolny to mam nadzieję być na bieżąco. Moja córka już śpi, mąż szykuje pizzę.. czas na relax.

Co do objawów mi pozostał ból brzucha i piersi. No i mam straszną ochotę na chipsy i pizze. Ostatnio pogrzeszylam i zjadłam dwie paczki w sylwestra.. Ale ciiii... Już nikt pewnie nie pamięta :-)

Zaczęłam 12 tydzień - jeszcze chwila i zrobi się bezpieczniej.. :-)

No właśnie długo było kilka dni lepiej a od wczoraj znowu źle
Wczoraj położyłam się spać przed 20 i spałam prawie do 9 dzisiaj od 16 leżę słaba jestem
Iwona ja się czuję identycznie od 3 dni mam okropne mdłości wieczorem tak mnie myśli ze nie daje rady się wykąpać ...
Też usypiam wcześniej tyle że budzę się ok 7 bo muszę eutyhox wziąść.P
Nie wiem kiedy mi to minie ....

reklama
Do góry