BasiaJulia
Fanka BB :)
Paula, moja też nie siedzi, nie raczkuje i nie pokazuje "papa". I też się nie przytula, bo ciekawsza jest np. szafka obok Nie martw się, przecież nie bierzesz udziału w jakimś wyścigu matek-polekHej,
Gwiazda gratuluje! Super wiesci :-)
Toteczko bardzo ladny pierscionek :-), sama bym taki chciala :-)
Tez mam takie spadki nastrojow. Caly czas wydaje mi sie ze moje dziecko mnie nie kocha, nie czuje sie przy mnie bezpiecznie, nie potrzebuje mnie. Nie przytula sie do mnie. Poza tym nie siedzi nie raczkuje, nie pokazuje ani papa ani nic chociaz staram sie go nauczyc.
Bylismy w poniedzialek u onkologa z naczyniakami. Lekarz byl taki pajacowaty ze az szkoda gadac. Straszny szowinista :/ dostalam opierdziel bo nie kp i rpbie dziecku krzywde tym, Mezowi nie pozwolil nic zrobic bo "od tego sa baby", zadawal mi pytania po czym mowil "cicho" i sam komentowal. Szkoda gadac. Czekalismy w kolecje 3h az wejdziemy bo ludzi tyle. Z naczyniakami ok sa nie grozne i maja sie wchlonac. Za pol roku mamy zrobic usg brzuszka i tyle.
A weekend w palacu byl. Tzn jedna noc ale bylo supeeeeeer :-) pojechalismy na 18.30 zjedlismy pyszna kolacje, bylo bardzo romantycznie, klimatycznie i nastrojowo. Po kolacji poszlismy do pokoju tam bylo winko. Pozniej przytulaski, pogadalismy sobie fajnie, polezelismy i z samego rana na sniadanko i do domu bo juz tesknilam za malym jak szalona, a on nawet sie nie usmiechnal na moj widok :-( byla z nim moja mama i byl bardzo grzeczny podobno.
Super taki wieczor razem sam na sam. To byly nasze walentynki wiec dzisiaj tylko buzi :-)
Buziaki :-)
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje udanego weekendu Fajnie, że Wam się udało pobyć sam na sam.
Aga, ta metoda jest stresująca, ale też czytałam, że daje efekty. Więc myślę, że obserwuj Anię, być może tylko na pierwszych zajęciach będzie płakać. Robi to też obca osoba, więc może się jej bać, a jak się przyzwyczai to może być lepiejToteczko spróbuję zadzwonić jutro do innej poradni rehabilitacyjnej bo serce się kraja jak z nią ćwiczę tego wojte[emoji26][emoji22] w czoraj przed rehabilitacja w poradni zrobiła przewrotke na brzuszek i dzisiaj również i mam teraz mętlik co robić dalej[emoji34][emoji36][emoji30]?
A długo chcesz Karolina jeszcze karmić piersią?A długo macie przewidzianą tą rehabilitację?? Może jednak jakoś to przetrwacie, a mała zaraz nie będzie pamiętać ☺
Super!!!! To wcale nie tak mało ☺
Agula fajnie, że Ania ładnie śpi.
Paula zazdroszczę weekendu.
My mamy od niedzieli gości. Męża siostra 21 lat i jej chłopak. Miało być super, bo będzie opieka itd. Miałam dla małej pokój szykować, a ona w ogóle nie chce sam na sam z nimi zostać. Buuuu.Pewnie trochę też przez tą gorączkę. Za to mam wszystko poprasowane i małej rzeczy pięknie poukładane. Nie ukrywam, że mnie to lekko zdołowało, że z niej taki cycol, że nigdy się nigdzie bez niej nie ruszę. Córunia mamusi. Chociaż może to tylko taki etap.