Lila
Fanka BB :)
BasiaJulia - jest taki wątek Dawno tam nie zaglądałam, ja dietę odpuściłam na święta i coś mi ciężko wrócić, a teraz w domu jeszcze mam urodzinowe ciasto więc znowu mówię od poniedziałku Chociaż dziś się ważyłam i nic nie przytyłam, aż nie wierzę, bo przecież od dwóch tygodnie jem i jem...
Groszkowamama - oj znam ten ból ze słodyczami, ja też bez nich nie mogę, dlatego ciągle mi ciężko wracać do diety, bo jak już na niej jestem to nie mogę słodyczy wcale, bo jeśli sobie pozwolę na odrobinę to nie mogę się oprzeć większej ilości, masakra jakaś, uzależnienie jak nic :/
Aga, a ile się chudnie w te 28 dni?? Jako to dieta? Jaka nazwa?
Nieufna, oj ciężko teraz u Was, oby kotka wyzdrowiała i Wikunia była grzeczna! Wytrwałości!!
Madziolina - u mnie każde z dzieci od powrotu ze szpitala po urodzeniu śpią u siebie w pokoju, w łóżeczku. Teraz chłopcy są razem, Anastazja osobno, za jakiś czas przeniesie się chłopców do góry, do osobnych pokoi, ale trzeba tam najpierw wyremontować.
Julka, oby z dnia na dzień było lepiej!!
Ja zawsze na 1000 - 1500 kcal najlepiej chudłam, jeśli wracam, to tylko do tej diety.
Ja na tym fb to nie wiem, która to która. Bynajmniej część z Was
U nas dziś kurczak z frytkami, kalorycznie
Groszkowamama - oj znam ten ból ze słodyczami, ja też bez nich nie mogę, dlatego ciągle mi ciężko wracać do diety, bo jak już na niej jestem to nie mogę słodyczy wcale, bo jeśli sobie pozwolę na odrobinę to nie mogę się oprzeć większej ilości, masakra jakaś, uzależnienie jak nic :/
Aga, a ile się chudnie w te 28 dni?? Jako to dieta? Jaka nazwa?
Nieufna, oj ciężko teraz u Was, oby kotka wyzdrowiała i Wikunia była grzeczna! Wytrwałości!!
Madziolina - u mnie każde z dzieci od powrotu ze szpitala po urodzeniu śpią u siebie w pokoju, w łóżeczku. Teraz chłopcy są razem, Anastazja osobno, za jakiś czas przeniesie się chłopców do góry, do osobnych pokoi, ale trzeba tam najpierw wyremontować.
Julka, oby z dnia na dzień było lepiej!!
Ja zawsze na 1000 - 1500 kcal najlepiej chudłam, jeśli wracam, to tylko do tej diety.
Ja na tym fb to nie wiem, która to która. Bynajmniej część z Was
U nas dziś kurczak z frytkami, kalorycznie