reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Moj synek juz śpi, polozylam go unas w łóżku, zobacze jak bedzie dzieki temu spał iczy to coś zmieni, zrobilam mu inhalacje solą a on taki cykor, ze sie bal inhalatora i mocno trzymał tate przerażony.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewa dostala nieszczesna zyrafke, siostra jej troche ubranek przywiozla I od znajomych u ktorych bylismy pieluchy, skarpetki, miseczke ze sztućcami I karte podarunkowa do rossmanna.
Dziewczyny a z tym przewracaniem to masakra jakas, tesknie za czasami kiedy Ewa grzecznie lezala a teraz ciagle na brzuch, plecy, brzuch, plecy...nie potrafie jej pieluchy zalozyc no ciagle mi ucieka, najgorzej jak kupke zrobi I smiga z.gola pupa po lozku a ja ganiam z.chusteczkami:)

U mnie pod choinkę krzesło do karmienia, zabawka taka sowa z przyciskami, które wydają dźwięki, grzechotka-gryzak piesek i żyrafka, dresy, grająca ważka i taki króliczek z długimi uszami ręcznie zrobiony przez moją ciocię :)

Hej,
Mój mały tak jak większość dzieciaczków przespał fajerwerki i nawet nie drgnął a jak weszłam do pokoju i stuknęłam nogą o nosidło które zaszurało po podłodze to się wiercił :)

U nas pod choinkę mały dostał przytulankę bebo, klocki, pufkę pieska do siedzenia, huśtawkę taką rozkładaną pokojową, bluzę, dwie pary body, miśka i od moich teściów biblię ilustrowaną dla dzieci :D.

Flammie napisałam na priv, zajrzyj Kochana jak możesz.

Mój Mąż po tygodniu wolnego wraca jutro do pracy i koniec laby :)

MÓJ Ksawerek dostał od Gwiazdki kulę małego smyka, jakąś zawieszkę do wózka, troszkę słoiczków, i ubranka

reklama
Zapomnialam o krzeselku do karmienia, ktore przeksztalca sir w hustawke.
Julka oby okazalo sie, ze spanie z rodzicami bedzie dla Oskarka lekiem na cale zlo I od tej pory bedzie spal jak susuel.
U nas usypianie od 3 h I ciagle sie budzi I placze. Chcialabym sie tez polozyc bo poprzednia nocka byla ciezka.

Do góry