reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Moj synek juz śpi, polozylam go unas w łóżku, zobacze jak bedzie dzieki temu spał iczy to coś zmieni, zrobilam mu inhalacje solą a on taki cykor, ze sie bal inhalatora i mocno trzymał tate przerażony.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewa dostala nieszczesna zyrafke, siostra jej troche ubranek przywiozla I od znajomych u ktorych bylismy pieluchy, skarpetki, miseczke ze sztućcami I karte podarunkowa do rossmanna.
Dziewczyny a z tym przewracaniem to masakra jakas, tesknie za czasami kiedy Ewa grzecznie lezala a teraz ciagle na brzuch, plecy, brzuch, plecy...nie potrafie jej pieluchy zalozyc no ciagle mi ucieka, najgorzej jak kupke zrobi I smiga z.gola pupa po lozku a ja ganiam z.chusteczkami:)

U mnie pod choinkę krzesło do karmienia, zabawka taka sowa z przyciskami, które wydają dźwięki, grzechotka-gryzak piesek i żyrafka, dresy, grająca ważka i taki króliczek z długimi uszami ręcznie zrobiony przez moją ciocię :)

Hej,
Mój mały tak jak większość dzieciaczków przespał fajerwerki i nawet nie drgnął a jak weszłam do pokoju i stuknęłam nogą o nosidło które zaszurało po podłodze to się wiercił :)

U nas pod choinkę mały dostał przytulankę bebo, klocki, pufkę pieska do siedzenia, huśtawkę taką rozkładaną pokojową, bluzę, dwie pary body, miśka i od moich teściów biblię ilustrowaną dla dzieci :D.

Flammie napisałam na priv, zajrzyj Kochana jak możesz.

Mój Mąż po tygodniu wolnego wraca jutro do pracy i koniec laby :)

MÓJ Ksawerek dostał od Gwiazdki kulę małego smyka, jakąś zawieszkę do wózka, troszkę słoiczków, i ubranka

reklama
Zapomnialam o krzeselku do karmienia, ktore przeksztalca sir w hustawke.
Julka oby okazalo sie, ze spanie z rodzicami bedzie dla Oskarka lekiem na cale zlo I od tej pory bedzie spal jak susuel.
U nas usypianie od 3 h I ciagle sie budzi I placze. Chcialabym sie tez polozyc bo poprzednia nocka byla ciezka.

Do góry