reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

U nas z pleców na brzuszek to już dość długo się przewraca, ale odwrotnie nie umie jeszcze, ciągle robi samolot to nie wiem kiedy się nauczy.
My dostaliśmy takie prezenty na później, zabawki do wody, dinozaura z kulkami, skuter z fisher price to już wogóle na duuuzo później i pchacz/chodzik gawedziarz z tego jesteśmy zadowoleni bo synek już teraz leży i sobie naciska i coś gra.

Basia moja koleżanka ma mieszkanie w TBS. Nie wiem co chcesz wiedzieć, może będę coś wiedziała;-)

reklama
Moja to tylko stopami się swoimi bawi. Z brzucha na plecy parę razy się przekręciła ale z pleców na brzuch to jej daleko bo nawet na boku nie śpi tylko plackiem na plecach i głową na bok.
Idę w tym tygodniu do lekarki bo ma mi dać skierowanie na rechabilitacje bo dała czas młodej do sylwestra z przewracaniem a tu ni huhu[emoji58]

Hm, moj synek uspokaja sie jak ma cos na glowie :p Na sile sobie w twrz wciska co ma pod reka. Musze mu tygryska wyprac, ale sie boje ze na drzemke nie wyschnie :p
Toteczka, kazda z nas cos zignorowala. Nie jestesmy wszechwiedzace.

Na gwiazdke maly dostal samochody (jeszcze na nie za maly, ale juz mu sie do nich rece kleily), duza pierzynke i posciel do lozeczka, robione na drutach rekawiczki i nianie elektroniczna. No i ubranka :)

Dzis polozylam go spac o 21. Godz potem sie z placzem obudzil. Lulalam i lulalam i dopiero mala przekaska w butli go uspokoila.

Juz kiedys pisalam, ze czuje sie jakbym miala jakas fretke albo inne male zwierzatko, bo ani pieluchy normalnie zmienic, ani wykapac.. Teraz do perfekcji opanowal pelzanie do tylu. Wystarczy ze glowe odwroce a tez gdzies hen poza mata na podlodze, pod krzeslem. Wkurza sie jak chce siegnac po zabawke ale pelznie w tyl i zabawka jeszcze dalej :p

Dzis robilam plany na nowy rok. Jutro dietka i cwiczenia i zobaczymy co bedzie.

Ania u mnie też się przewraca z pleców na brzuch juz dawno i tylko była lewa strona, ale pokazałam przez dwa dni prawą i kręci sie w dwie strony. To juz długo z 1.5msc.
Od kilku dni opanowała powrót z brzucha na plecy i czasami gibnie się jak jej sie nie chce.
Rusza się jak robak ostatnio i usiłuje ruszyć.

Na gwiazdkę dostała czapkę, zabawki kapielowe, projektor, pieska grającego, zabawki świecące, kapcie, rajstopki, niekapek i nie pamiętam. Trochę tego było :)

Julka czekalam na Twoja wiadomosc z nadzieja, ze dzis nastapil przelom, no coz moze jak wyzdrowieje to wtedy.
U nas przygotowania do drzemki bo od 4 juz wariuje, 30 min niech sie zregeneruje bo niemozliwa juz.
Od wczoraj znowu mocno ulewa po mleku I nie wiem czy ona juz go nie toleruje bo w trakcie picia placze.

Witajcie
Święta świeta i po świętach
Wróciła rzeczywistość teraz czekamy na święta wielkanocne które od jakiegoś czasu bardziej lubię [emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry