paula_dabro
Fanka BB :)
Jak juz tak sobie narzekam to jeszcze Wam powiem kolejna akcje z dzisiaj. Kupilam malemu czapke mikolaja taka kurteczke mikolajkowa milusia i taka opaske reniferka na glowke i wymyslilam ze zrobie malemu taka swiateczna sesje i damy na swieta w antyramie dziadkom pradziadkom i chrzestnym. No i jaki to nie byl zadowolony super pomysl i w ogole taki swietny ze och. Wiec stwierdzilam ze dzisiaj zrobimy fotki jak jestesmy razem to bedzie mi latwiej bo czy malego rozmieszyc czy cos to zawsze lepiej we dwoje i nagle jakby waz go w dupe ugryzl bo on chce ogladac skoki i koniec i kloci sie ze mna ze on mi juz nie bedzie pomagal ze pozniej ze to ze tamto to mu tlumacze ze maly zaraz zacznie marudzic bo bedzie spiacy a ten mnie podsumowal "bo cudujesz jakies sesje beznadziejne bedziesz robic" i znow mi sie zrobilo przykro bo chcialam sprawic przyjemnosc i jego rodzicom i dziadkom staram sie jak moge a ten takie teksty. Wiec podziekowalam za wspolprace i powiedzialam ze sama sobie zrobie jak on bedzie w pracy i dostanie tylko moja rodzina to mi powiedzial ze jak sie jego rodzina dowie to bedzie im przykro i jak tak moge.
Moze uwazacie ze jestem przewrazliwiona albo nie powinnam sie wkurzac i smece ale ostatnio jakas sie wrazliwa zrobilam. [emoji52]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Moze uwazacie ze jestem przewrazliwiona albo nie powinnam sie wkurzac i smece ale ostatnio jakas sie wrazliwa zrobilam. [emoji52]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom