Witajcie[emoji5] przy poniedziałkowej kawce podczytuje i szybko odpisuje bo dzieci jeszcze spia[emoji5]
U nas to po prostu regres snu. Sen zmienia się co 4mce aż zacznie przypominać sen dorosłego.
My też byliśmy w galerii i powiem ze pierwszy i jak narazie ostatni raz. Za dużo wrażeń na tą małą główkę, cała drogę do domu dosłownie się darł. Jak dojechaliśmy do domu i położyłam go na kocyku to był taki szczesliwy
Jeśli o nas chodzi to he strasznie nielubie brać małego do galerii...Ale he z tych matek przewrazliwionych.
Boję się ze zaraz coś złapie. Wolę z nim na długi spacer do lasu pojsc[emoji5][emoji5][emoji5]
A i my się nie zabezpieczamy okresu jeszcze nie dostałam już prawie 6 msc od porodu jest
Oj u mnie też okresu brak za 2 tyg będzie pół roku
Ale z Maja nie miałam ok 15 mc
Spoko moi tesciowie kupili malemu 3 pajace jak przyjechali zobaczyc malego pierwszy raz i na tym koniec. Ciekawa jestem prezentu na swieta, ale cos czuje ze dostanie od nich az cale nic.
Zeby nie bylo za cudownie to sie dziecie wierci wiec chyba noc zapowiada mi sie bardzo ciekawie.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji
Forum BabyBoom
A może tesciow nie stać na prezenty??
Mój synek też nic od teściów nie dostał i Ja to się z nich śmieje bo wcale nie oczekuję od nich prezentów.
Na Mikołaja dostała od nich tylko Maja i to jeszcze nie ze od Mikołaja tylko od nich żeby chyba wszystkim się chwalił córcia. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jak juz tak sobie narzekam to jeszcze Wam powiem kolejna akcje z dzisiaj. Kupilam malemu czapke mikolaja taka kurteczke mikolajkowa milusia i taka opaske reniferka na glowke i wymyslilam ze zrobie malemu taka swiateczna sesje i damy na swieta w antyramie dziadkom pradziadkom i chrzestnym. No i jaki to nie byl zadowolony super pomysl i w ogole taki swietny ze och. Wiec stwierdzilam ze dzisiaj zrobimy fotki jak jestesmy razem to bedzie mi latwiej bo czy malego rozmieszyc czy cos to zawsze lepiej we dwoje i nagle jakby waz go w dupe ugryzl bo on chce ogladac skoki i koniec i kloci sie ze mna ze on mi juz nie bedzie pomagal ze pozniej ze to ze tamto to mu tlumacze ze maly zaraz zacznie marudzic bo bedzie spiacy a ten mnie podsumowal "bo cudujesz jakies sesje beznadziejne bedziesz robic" i znow mi sie zrobilo przykro bo chcialam sprawic przyjemnosc i jego rodzicom i dziadkom staram sie jak moge a ten takie teksty. Wiec podziekowalam za wspolprace i powiedzialam ze sama sobie zrobie jak on bedzie w pracy i dostanie tylko moja rodzina to mi powiedzial ze jak sie jego rodzina dowie to bedzie im przykro i jak tak moge.
Moze uwazacie ze jestem przewrazliwiona albo nie powinnam sie wkurzac i smece ale ostatnio jakas sie wrazliwa zrobilam. [emoji52]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji
Forum BabyBoom
Niestety faceci tacy są
Mój mąż teraz jest inny ale co ja miałam z nim orz 1 dziecku to masakra.
Teraz stawiam sprawę on ma ja realizować
Dlatego sesję świąteczną robiła nam zaprzyjazniona fotograf.
Widziałam że jest innego zdania ale nic nie powiedział.
Zresztą po otrzymaniu zdjęć sam jest zachwycony tak samo było z sesja brzuszkiem i noworodkowa. A zdjęcia z chrzcin mamy bajecznie cudne.
Mnie by nie było przykro. Powiedziałabym jego rodzinie ze On nie chciał by mieli taka pamiątkę bo dla niego to bez sensu. ...i zakończyła temat.
Paula, faceci zdjęć nie zrozumieją. Też mam ciągle pytania, a po co zdjęcia. A jak ktoś przyjdzie to z dumą pokazuje[emoji14]
Uwaga, dziewczyny, które nie miały okresu i się nie zabezpieczaja. Kolezanka karmiła już co prawda 1,5 rocznego syna, nie miała okresu i zaszła w ciążę...
Bo trzeba karmić bardzo bardzo regularnie by karmienie było "antykoncepcja".
Napisane na SM-G531F w aplikacji
Forum BabyBoom