reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hejka,
Szok my dzis się dopiero po 9 obudzilismy. nie że tak cała noc przespal bo już o 5 był gotowy zaczynać nowy dzień, ale wzięłam go na siebie i pospał do 7 a później obok mnie do 9, aż byłam w szoku.
Dziś byliśmy ostatni raz u fizjoterapeutki i tak synka wymeczyla że spał ponad godzinę.
Kurcze tak mi te dni przez palce uciekają.
Lizzy a wiesz czemu Iwona się nie odzywa?:)
To wytłumaczcie i mi jak was znaleźć na fb?

reklama
Agagunia zdrówka dla mamy. Dla chorych bąbelków też.

Ja już nawet nie nadrabiam czytania z poprzednich dni bo co próbuję to coś mnie odciąga. Więc jesli któraś z Was zadała jakieś pytanie i czeka to jeśli o mnie chodzi, przepraszam :* to nie z ignorancji.
Dziekuje również. Jestesmy po jelitowce

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam!

Dziś cały dzień robiłam szopkę z zapałek, bo mówiłam w przedszkolu, że zrobię, a zapomniałam całkiem. Mam nadzieję, że zdążę do piątku. Teraz cycamy.

Gulia- a w dużym mieście mieszkasz?
AgaGunia- zdrowia życzę!! Coś nagle się stało czy coś przewlekłego?
Madziolina- jaka śliczna! Ale zupełnie różna :)
Ruda- my mamy zwykłą, plastikową, po Nikodemie, nam odpowiada.
Witaj Lila jezeli pytasz o mame to chorowala juz wczesniej ale teraz choroba sie nasilila dopiero wczoraj wypisali ja ze szpitala i pojechala na konsultacje do Wrocławia. Musi zrobic rezonans i dopiero wtedy zdecyduja czy beda operować czy tak juz zostanie.

No i małą też złapał ten wirus[emoji22] wymiotuje po mleku staram się dawać mniej a częściej ale jest strasznie głodna i jak nie zje swojej porcji to płacze. Dałam jej zupkę z dynią i ziemniakiem i strasznie łapczywie zjadła była dalej głodna więc dałam parę łyżeczek elektrolitów strasznie nie dobre ale jej smakowało i ładnie piła. Teraz zjadła 30 ml mleka i śpi. Ogólnie mleka bardzo mało zjadła dzisiaj a w nocy spała jak zabita chyba z osłabienia[emoji21]
Aga współczuję mam nadzieje ze juz dobrze u Was. U mnie jelitowka dopadla syna my z mężem cola i paluszki +smecta jakos sie udalo mala tez sie obronila ale pewnie dlatego ze syna zawiozl do teściów i tam biedaczek przeszedl kulminacje choroby. Nie czulsm sie z tym dobrze ale chcialam ochronic Pole.
Czesc dziewczyny, u nas noc lepsza ale bez szalu. W dodatku mam problem z wrastajacyn paznokciem i palec mnie bolal cala noc.
My tez na mm, u nas podajemy Nan.
Nosimy ciuszki 68-74 a pare nawet 80 (ale to spodnie).
Synus dostal na mikolaja misia ktory śpiewa, mowi i wydaje dźwięki i pizamke :)
Alez bym spedzila calu dzien w lozku...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga Gunia, zdrowia dla mamy!
W sprawie tego fb to pisz na priv.

Toteczka, mój domek? :) Ja mam żaluzje albo zasłony. Firanek nie mam :)

Usypiam.. juz dwie godziny usypiam.. :(

Hej Dziewczyny :)
Wiem, nie odzywałam się chyba z 3 msc... ale u mnie niestety nienajlepiej i nie chciałam Wam tu smęcić..
Przepraszam, że nie dodawałam Was do grupy na fb ale niebyłam na bieżąco które z dziewczyn to Wy a które przypadkowo tam trafiały::)
Dzisiaj zobaczyłam kilka zdjęć Waszych pociech i zatęskniłam za Wami :)
Tak więc witam się po dłuższej nieobecności i przepraszam :)

reklama
My dzisiaj miałyśmy szczepienie. Mała waży 5700 :)

Dziewczyny jak to jest z tymi centylami? Małej waga jest na 3 centylu, wzrost na 25,a obwód główki na 75? To normalne?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Do góry