reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hejka:-) my nie śpimy od 6:-) kleik pięknie zjedzony na śniadanko, musiałam szybko ta łyżka nawracać bo mała chciała żeby było tak jak z butelki ciągiem :-)

Pępek czyszcze patyczkiem suchym po kąpieli, a raz za czas psikne oteniseptem.

Pampersy też mi zaczynają śmierdziec.jak są posikane te oryginalne zielone to taka chemia mi czuć, te białe jeszcze gorzej. Natomiast każde inne nie oryginalne pampers czuć moczem :-/

reklama
Czesc,

Ja pepek czyszcze patyczkiem zamoczonym w wodzie.

No wlasnie dziewczyny mi tez te pampersy smierdza, ale od niedawna. Wczesniej nic nie bylo czuc a teraz masakra. Nawet jak ma troche siku tu smierdza jakby byl zasikany po pachy.

Moj krol wstal dzisiaj zupelnie bez humoru wiec bedzie ciekawie...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Lilly, zdaje się, że na 7 teraz puszczają. Ale nie mam pojęcia jakie odcinki, bo ja teg nigdy nie oglądałam tylko widzę, że po lostach zwykle się zaczyna :)

Dziewczyny mi tez pampersy śmierdzą, a mowicie o tych zielonych czy bialych? Bo my uzywamy tych bialych. No i dady tez. Jakie inne pieluszki polecacie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Heeej Dziewczyny!
My spalismy do 7 :) pozniej drzemka jest o 9 i 12.
Co do pampków to my uzuwamy babydream z rossmanna. Nie smierdzi nic i chłonne. Ania uczulenie miała na dady i pampers.

Głowa mnie dziś boli :( taka pogoda straszna.

Maluch śpi od 20, miał już jedną pobudke ale szybko dałam cyca i usnąl.
Ja książki zaczęłam czytać od czasów świetności Zmierzchu. Pamiętacie? :p i tak się wciągnęłam w czytanie a wcześniej książek nienawidziłam. A czytałam od Zmierzchu przez Greya po kryminały, książki wszelkiego gatunku byle zainteresowaly i oderwały od rzeczywistości :)
Julka ja polecam o ile filmu nie oglądałaś np. love rosie, zanim się pojawiłeś, to takie obyczajowe z nuta romansu :)

Ściągnąłam z was pomysł i po rozmowie z mężem też nasza tradycja przed świąteczna będzie pieczenie ciasteczek, akurat też weekend ma wolny to zaczniemy, jak się uda to na większym ciastku odciśniemy dłoń synka na pamiątkę.

Aaa i ja też zauważyłam nieobecność kilku osób, nawet miałam wywoływać ale coś piszecie o tej grupie na fb i pomyślałam że część tam się przeniosła.

Wam też pampersy śmierdza? Pieluszka ledwo co zasiusiana a śmierdzi jak by była pełna.

Mi też pieluszki śmierdzą a wcześniej tak nie było

Czesc,

Ja pepek czyszcze patyczkiem zamoczonym w wodzie.

No wlasnie dziewczyny mi tez te pampersy smierdza, ale od niedawna. Wczesniej nic nie bylo czuc a teraz masakra. Nawet jak ma troche siku tu smierdza jakby byl zasikany po pachy.

Moj krol wstal dzisiaj zupelnie bez humoru wiec bedzie ciekawie...

Dziewczyny mi tez pampersy śmierdzą, a mowicie o tych zielonych czy bialych? Bo my uzywamy tych bialych. No i dady tez. Jakie inne pieluszki polecacie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja o zielonych bo takich uzywam

dziewczyny a na jakim rozmiarze teraz jesteście? Bo nie wiem czy to ma jakiś związek ale mi śmierdziały najbardziej trójki. Teraz 4 już ok

reklama
Do góry