reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Paula jesteś najlepsza mama dla swojego dziecka to z pewnością ! I napewno robisz wszystko co w twojej mocy zeby był szczęśliwy [emoji173]️ moze to poprostu taki "egzemplarz" któremu wszystko sie podoba na 5 minut.

U nas hitem jest piosenka "głowa ramiona kolana pięty" ja śpiewam i tańczę jej a ona w głos sie śmieje [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Toteczka, zapinam, tylko teraz ja dopiero wlozylam. Choc moja raczej nie probuje ,,uciekac'' hehe
Moja dzos rez o 1.30 sie obudzila ale smoka dostala i do teraz pospala, teraz je licze ze troche jeszcze pospi. Juz drugi dzien dorzucam 2 miarki kaszki do mleka ale zeby dluzej spala... Hmmm nie! Ale kaszelek i katar ja meczy

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w czoraj byłam u lekarza. No i niestety nietolerancja białka krowiego[emoji21] do 9 miesiąca na mleku dla alergików. Co do obowiązków domowych to nie prasuje bo bym musiała z 4 dni siedzieć w ubraniach. Prasuje przed założeniem. Sprzątam na zasadzie że pochowam rzeczy i chusteczkami kurze szybko poscieram. Takie powierzchowne sprzątanie. Obiady nie zawsze gotuję np w czoraj był obiadek z baru. 4-5 razy w tygodniu staram się ugotować natomiast w weekendy gdzieś wychodzimy. Moje dziecko też jest bardzo absorbujące i czesto odpuszczam pewne czynności. W czoraj mi wogole nie spała w dzień a wieczorem późno zasnęła[emoji26] więc o obiedzie nie było mowy. Na macie nie lubi a leżaczek szybko ją nudzi. Ostatnio nawet spacer jej niezadawala[emoji46]

reklama
Witajcie Mamusie!
My zaczelysmy jesc mm i juz od tygodnia wprowadzamy. Mala dobrze reaguje:) a z rozszerzaniem diety poczekamy do skonczonego 6. Miesiaca, to juz w sumie niedlugo:):)
Co do obiadow ja dzialam takim systemem ze 2 razy w tygodniu jest jakis gotowiec typu pizza czy inne zamowione, 2 razy w tygodniu ja gotuje, a pozostale 3 odgrzewam;)

Sprzatamy na bierzaco raz chlop raz ja. No ale wiadomo ze sa zakamarki niezbadane i niesprzatniete;)

Dzieki bogu mam nianie to chociaz moge do pracy spokojnie wyjsc te kilka razy w tygodniu i zakupy jakies zrobic. Choc w sumie prace mam mocno angazujaca mentalnie wiec musze jakos to wszystko balansowac...

Do góry