reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witamy, Ewa właśnie śniadanko; pije, 2 pobudki były ale nawet długo pospała. Ja na szczęście po każdym ciężkim dniu wiem, że o 20 mój maluszek hędzie spał beż żadnyc wrzasków tylko ululać trzeba.
Dziś mamy z mężem 12 rocznicę związku ( nie małżeństwa), niestety nicdla niego nie mam bo malutka nie lubi sklepów a na e- zakupy czasu brak. Marzyłaby mi się randka ale nie dość, że mąż idzie na popo do pracy to i tak nie byłoby komu małej pilnować. Ale jeszcze niejedno świętowanie przed nami( no mam nadzieję) :)
Życzę miłego dnia mamusiom i dzidziusiom, cmok.

reklama
Madziolina dziękuję i życze samych radosnych chwil na dalszej wspólnej drodze. Ewa pije mleko, z nowości to próbuje warzyw ale wczoraj jej nie dawałam z powodu płaczu poprzedniego wieczoru.

Witamy, Ewa właśnie śniadanko; pije, 2 pobudki były ale nawet długo pospała. Ja na szczęście po każdym ciężkim dniu wiem, że o 20 mój maluszek hędzie spał beż żadnyc wrzasków tylko ululać trzeba.
Dziś mamy z mężem 12 rocznicę związku ( nie małżeństwa), niestety nicdla niego nie mam bo malutka nie lubi sklepów a na e- zakupy czasu brak. Marzyłaby mi się randka ale nie dość, że mąż idzie na popo do pracy to i tak nie byłoby komu małej pilnować. Ale jeszcze niejedno świętowanie przed nami( no mam nadzieję) :)
Życzę miłego dnia mamusiom i dzidziusiom, cmok.

Zycze nastepnych wileu lat udanych razem! :)

Dzieki, ze sie podzielilas tym, ze miacie rocznice, bo my mielismy 16go i oboje zapomnielismy o tym!! Teraz mnie olsnilo wlasnie! :rofl2: Randke to w domu sobie zrobimy.

Moja Kluseczka wczoraj zasnela pieknie po 2000 i tylko okolo polnocy na jedzenie sie przebudzil, ale w dobrym humorze, wiec nie bylo krzykow. Potem spal do rana. Ale musialam go porzadnie wybawic i wymeczyc by ladnie zasnal a to wymaga energii.

Dzis lece do pracy na 4 godzinki a potem zakupy :)

Ale z Was ranne ptaszki ;)
Flammie, wiesz co? Masz rację, dziękuję...I dlatego właśnie w ostatnim czasie ta chwila z kawą i czymś słodkim była dla mnie taka wyjątkowa. A teraz już nawet tego nie mam. Rzeczywiście kiepsko :-(
Popieram! Mam taki magnes, co prawda noworoczny, ale hasło aktualne cały rok ;)
DSCN1766.JPG

U nas kolejny kryzys...
Jutro mam endo moze w koncu ustali jakas dawke, myliscie ze waga moze zaczac spadac skoro stosuje jakas tam diete i bede brala leki na niedoczynnosc? Bo na chwile obecna to masakra jest.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki, żeby kryzys minął. Może spróbuj najpierw mm, potem cycuś, a później, jeśli będzie chciał to jeszcze mm?
I trzymam kciuki, żeby leki uregulowały wagę :)

Dziś mamy z mężem 12 rocznicę związku ( nie małżeństwa),
Gratuluję :) My w listopadzie mieliśmy 8 lat związku, a w maju 2 rocznicę ślubu.

Ale dziś deszczowo :( nie mam pomysłu na obiad :(

Załączniki

• DSCN1766.JPG
    DSCN1766.JPG
    82,2 KB · Wyświetleń: 566
Hej!

Pauladabro - dziękuję! Dziś już mi trochę lepiej...
BasiaJulia - fantastyczny napis! Też by mi się przydał taki magnez :) Wielkie dzięki :)

Kupiłam sobie dzisiaj kurtkę i buty, byliśmy oczywiście z Nastką, ale nie sprawiała problemu.

Trzeci dzień podaję jej herbatkę hipp od pierwszego tygodnia z koprem, dziś w końcu załapała :) Cieszy mnie to, bo teraz wiem, że w razie czegokolwiek załapie mi już butlę z mlekiem. Gdyby mleka w cyckach zabrakło, no albo mnie w potrzebnej chwili. Chyba trzeba jakieś kupić, żeby było w domu, bo czasami mam wrażenie, że jej mało.

Usnęła mi teraz przy cycku na drzemkę, a to już ta godzina. Nie spała w dzień wcale, no może po 15 minut więc pewnie dlatego. Ale mogłaby się obudzić...

A my mieliśmy w tym roku 17 rocznicę bycia razem, a teraz w październiku, dzień przed chrztem, 11 rocznicę ślubu :)

Madziolina, Toteczko - najlepsze życzenia!! Miłości, która łączy, zaufania, które buduje, szczęścia, które raduje, spełnienia marzeń, które pomyślność Wam podaruje :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mam problem! Zmieniliśmy mleko malej na takie juz nie dla alergików Enfamil tak nam polecił pediatra mała z chęcią je zjada i nic poza tym ze ma straszne zaparcia jej nie jest i tu jest problem bo jest strasznie ,,zakorkowana" kupkę musiałam jej pomóc zrobić, praktycznie wyciągać jak robiła bo była tak strasznie zlepiona i zwarta i strasznie płakała przy tym. Dałam czopek glicerynowy i czekam na rezultat 2 dni już kupy nie było aż do dziś ale troszkę zrobiła. Czy po zmianie mleka wasze dzieci też tak reagowały? Jesteśmy 3 dzień na nowym mleku. Czy jelita muszą się przyzwyczaić? Próbuję podać herbatę ale odmawia picia.

Do góry