reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witamy, Ewa właśnie śniadanko; pije, 2 pobudki były ale nawet długo pospała. Ja na szczęście po każdym ciężkim dniu wiem, że o 20 mój maluszek hędzie spał beż żadnyc wrzasków tylko ululać trzeba.
Dziś mamy z mężem 12 rocznicę związku ( nie małżeństwa), niestety nicdla niego nie mam bo malutka nie lubi sklepów a na e- zakupy czasu brak. Marzyłaby mi się randka ale nie dość, że mąż idzie na popo do pracy to i tak nie byłoby komu małej pilnować. Ale jeszcze niejedno świętowanie przed nami( no mam nadzieję) :)
Życzę miłego dnia mamusiom i dzidziusiom, cmok.

reklama
Madziolina dziękuję i życze samych radosnych chwil na dalszej wspólnej drodze. Ewa pije mleko, z nowości to próbuje warzyw ale wczoraj jej nie dawałam z powodu płaczu poprzedniego wieczoru.

Witamy, Ewa właśnie śniadanko; pije, 2 pobudki były ale nawet długo pospała. Ja na szczęście po każdym ciężkim dniu wiem, że o 20 mój maluszek hędzie spał beż żadnyc wrzasków tylko ululać trzeba.
Dziś mamy z mężem 12 rocznicę związku ( nie małżeństwa), niestety nicdla niego nie mam bo malutka nie lubi sklepów a na e- zakupy czasu brak. Marzyłaby mi się randka ale nie dość, że mąż idzie na popo do pracy to i tak nie byłoby komu małej pilnować. Ale jeszcze niejedno świętowanie przed nami( no mam nadzieję) :)
Życzę miłego dnia mamusiom i dzidziusiom, cmok.

Zycze nastepnych wileu lat udanych razem! :)

Dzieki, ze sie podzielilas tym, ze miacie rocznice, bo my mielismy 16go i oboje zapomnielismy o tym!! Teraz mnie olsnilo wlasnie! :rofl2: Randke to w domu sobie zrobimy.

Moja Kluseczka wczoraj zasnela pieknie po 2000 i tylko okolo polnocy na jedzenie sie przebudzil, ale w dobrym humorze, wiec nie bylo krzykow. Potem spal do rana. Ale musialam go porzadnie wybawic i wymeczyc by ladnie zasnal a to wymaga energii.

Dzis lece do pracy na 4 godzinki a potem zakupy :)

Ale z Was ranne ptaszki ;)
Flammie, wiesz co? Masz rację, dziękuję...I dlatego właśnie w ostatnim czasie ta chwila z kawą i czymś słodkim była dla mnie taka wyjątkowa. A teraz już nawet tego nie mam. Rzeczywiście kiepsko :-(
Popieram! Mam taki magnes, co prawda noworoczny, ale hasło aktualne cały rok ;)
DSCN1766.JPG

U nas kolejny kryzys...
Jutro mam endo moze w koncu ustali jakas dawke, myliscie ze waga moze zaczac spadac skoro stosuje jakas tam diete i bede brala leki na niedoczynnosc? Bo na chwile obecna to masakra jest.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki, żeby kryzys minął. Może spróbuj najpierw mm, potem cycuś, a później, jeśli będzie chciał to jeszcze mm?
I trzymam kciuki, żeby leki uregulowały wagę :)

Dziś mamy z mężem 12 rocznicę związku ( nie małżeństwa),
Gratuluję :) My w listopadzie mieliśmy 8 lat związku, a w maju 2 rocznicę ślubu.

Ale dziś deszczowo :( nie mam pomysłu na obiad :(

Załączniki

• DSCN1766.JPG
    DSCN1766.JPG
    82,2 KB · Wyświetleń: 561
Hej!

Pauladabro - dziękuję! Dziś już mi trochę lepiej...
BasiaJulia - fantastyczny napis! Też by mi się przydał taki magnez :) Wielkie dzięki :)

Kupiłam sobie dzisiaj kurtkę i buty, byliśmy oczywiście z Nastką, ale nie sprawiała problemu.

Trzeci dzień podaję jej herbatkę hipp od pierwszego tygodnia z koprem, dziś w końcu załapała :) Cieszy mnie to, bo teraz wiem, że w razie czegokolwiek załapie mi już butlę z mlekiem. Gdyby mleka w cyckach zabrakło, no albo mnie w potrzebnej chwili. Chyba trzeba jakieś kupić, żeby było w domu, bo czasami mam wrażenie, że jej mało.

Usnęła mi teraz przy cycku na drzemkę, a to już ta godzina. Nie spała w dzień wcale, no może po 15 minut więc pewnie dlatego. Ale mogłaby się obudzić...

A my mieliśmy w tym roku 17 rocznicę bycia razem, a teraz w październiku, dzień przed chrztem, 11 rocznicę ślubu :)

Madziolina, Toteczko - najlepsze życzenia!! Miłości, która łączy, zaufania, które buduje, szczęścia, które raduje, spełnienia marzeń, które pomyślność Wam podaruje :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mam problem! Zmieniliśmy mleko malej na takie juz nie dla alergików Enfamil tak nam polecił pediatra mała z chęcią je zjada i nic poza tym ze ma straszne zaparcia jej nie jest i tu jest problem bo jest strasznie ,,zakorkowana" kupkę musiałam jej pomóc zrobić, praktycznie wyciągać jak robiła bo była tak strasznie zlepiona i zwarta i strasznie płakała przy tym. Dałam czopek glicerynowy i czekam na rezultat 2 dni już kupy nie było aż do dziś ale troszkę zrobiła. Czy po zmianie mleka wasze dzieci też tak reagowały? Jesteśmy 3 dzień na nowym mleku. Czy jelita muszą się przyzwyczaić? Próbuję podać herbatę ale odmawia picia.

Do góry