reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Toteczka w ciagu dnia dobrze sypia ale tez musze go bujac bo spi w,wozku. Za to w nocy co chwile cos chce a to smoka, musze go tulic, glaskac i zasypia na godzinkę i tak w kolko. Modle siw zeby to.minelo bo na meza nie mam co liczyc

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Toteczko, obudził mnie ból gardła i mnie dusilo, więc wyszlam.z sypialni, zeby Małego nie obudzić, potem katar. Też wychodziłam... a potem przeżywałam wczorajszy dzień, bo był dla mnie bardzi ciężki... mama ma wolne, wiec chętnie by przyjechala pobawić się z wnukiem, ale ona już całkiem jest chora i guzik. Byle do drzemek...
Julka, Ty to jesteś biedna z tymi nockami... oby się unormował w końcu...

Lizzy zdrówka życzę.
Dziś odkryłam, że łóżeczko można przerobić na kołyskę dodając do niego płozy za parę groszy, może w tym lepiej by mu się spało Julka skoro wózek tak lubi i kołysanie.

U mnie tez wszystko wpycha i ma takie napady jakby momentami go bardzo swedzialy dziasla, ale nie widze spuchnietych.. ciężki dzien przedemna, dopijan kawe i biore sie za zycie....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. U mnie noc też do D.... pobudki co chwilę, smok nie pomaga to cyc w buzke i usypial, nim ja zdążyłam usnąć już się budził. O 3 zrezygnowana wzięłam go na siebie z nadzieją że trochę pośpimy ale też co chwile się kręcił. A było już w miarę fajnie :hmm:
Ale wkurzyła mnie wczoraj pediatra. Poszłam bo filip znów ma wysypke i suche placki tylko że więcej. A już raz byłam i kazała ograniczyć nabiał, ja zrezygnowałam całkowicie i jem ciągle to samo a jego znów wysypalo a naprawdę już nie wiem co mogło zaszkodzić. Ale oczywiście wyszłam na matkę histeryczke bo przecież wysypki ona nie widzi, a suche placki eee takie to nic. Liczyłam na skierowanie do alergologa bo zaraz będę jeść chleb z wodą.

reklama
Witam w pochmurny dzień :/

Zdrówka dla chorujących!

Lizzy, a co się wczoraj takiego wydarzyło? Jeśli możesz napisać, bo ja albo przeoczyłam albo nie pisałaś...

Mamba
- współczuję. Ja nie wiem co jest z tymi lekarzami!!!!!!!!

Kamejka, tulę mocno! Będzie dobrze. Antybiotyk pomoże, mój Mikołaj też miał gronkowca i to zaraz po wyjściu ze szpitala, ropka w oczkach wychodziła, a to był gronkowiec. Antybiotyk pomógł. Co do mm dokarmiaj, nabierze ciałka i siły. Jak przybierze na wadze to macie zrezygnować z mm czy już na stałe? I tak nasze dzieciaczki teraz już będą jadły więcej innych rzeczy także główka do góry!

Co za wyjec! Idę!!

Do góry