reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Toteczka, mój syn też co jakiś czas jakby się krztusił. Mi wtedy serce staje prawie ze stresu. To też od śliny...
Ja jak mała miała miesiąc z tego powodu do szpitala pojechałam bo właśnie śliną sie dusiła masakra cala czerwona sie robiła i nie mogła powietrza nabrać aż jej pianka z ust szła musialam przez kolano ja brać i po plecykach klepać.

Witajcie. My po wizycie u neurologa, wszystko ok merytorycznie, reakcje ma ladne, jedynie lekko odgina sie do tylu i w zwiazku z tym z pozycji lezacej na plecach podciagniety za raczki do gory slabo dzwiga glowe,poki co moze to byc spowodowane tym ze dla niego moze byc jeszcze za wczesnie, neurolog pokazal jak nosic zeby to wyeliminowac i pobudzic, za 6 tygodni mamy wizyte i wtedy oceni czy bedzie potrzebna jakas rehabilitacja. Ogolnie to.jestem dobrej myśli, nawet jezeli trzeba będzie rehabilitowac to i tak damy rade bo synek jest madry chlopczyk i na pewno zalapie wszystko. A skoro.wszyscy lekarze mowia ze jest naprawde ok tzn ze coś w tym jest. Poki co zaczynamy sie nosic inaczej jiz do tej pory. Neurolog mi mowila ze my jako ze dostal punkt mniej za napiecie miesniowe sobie to kontrolujemy a jesr mnostwo dzieci ktore maja 10 pkt i rowniez maja lekkie problemy z napięciem ale rodzice nie sa swiadomi i dzieci po czasie same to wyrownuja takze nie zamartwiam sie :)

Aha Aga pytalam troche oto niespanie, ogolnie jeżeli dziecko w ogole nie spi w dzien i nie jest zmeczone to moga być jakies zaburzenia neurologiczne natomast jezeli wykazuje zmęczenie i nie jest nadpobudliwa to moga byc zaburzenia trawienia i przez to moze byc niespokojna. Mnie przy wywiadzie pytala czy dziecko sypia w dzien, bo.mowila ze to wazne. Twoja niunia moze ma taki urok i tyle.

Aga z tym mlekiem to chyba jak widać jest bardzo różnie. Jedne dzieci tolerują wszystko inne mają problemy i tu chyba nie ma dobrej odpowiedzi, które mleko jest najlepsze:)
Moja mała dziś marudna może po tym wczorajszym szczepieniu jeszcze. Też ma trochę podwyższoną temperaturę.
Z mężem jestem na wojennej ścieżce. Wkurzają mnie jego pseudo problemy. I na każde moje np. stwierdzenie że bolą mnie plecy odpowiada, że jego bardziej. Użyłabym z chęcią niecenzuralnych słów teraz.
A mój nastrój być może też wyczuwa Milka i dlatego jest niespokojna:(

Ostatnia edycja:
Aha Aga pytalam troche oto niespanie, ogolnie jeżeli dziecko w ogole nie spi w dzien i nie jest zmeczone to moga być jakies zaburzenia neurologiczne natomast jezeli wykazuje zmęczenie i nie jest nadpobudliwa to moga byc zaburzenia trawienia i przez to moze byc niespokojna. Mnie przy wywiadzie pytala czy dziecko sypia w dzien, bo.mowila ze to wazne. Twoja niunia moze ma taki urok i tyle.
Dziękuję Julka [emoji4] Chyba też się wybiorę.

reklama
Kurcze mała płacze bo nie potrafi oddychać, wysmarowałam aromactiwem, robimy odkurzaczem ale się rzuca i nie wszystko wychodzi. Nie wiem czy jej po nasivin do apteki nie jechać...

Do góry