reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hej dziewczyny :)

Od razu przepraszam, że Was nie nadrobię - 2,5 tyg poza netem.
Wróciłyśmy od dziadków, ogólnie pobyt udany, ale nastawcie się, jeżeli planujecie dłuższy wyjazd niż kilka dni, na zmianę nawyków na lepsze lub gorsze ;) U nas spanie nocne pozostało, nawet kilka razy nie budziłam małej koło 3-4, tylko pozwoliłam jej spać dalej, sama się przebudziła koło 5. Choć to spanie to takie z sapaniem, kręceniem się itp. było.

Dziś kończymy 2 miesiące :)
Dziewczyny, ktore nie karmia piersia lub maja kolejne dzieciatko... co z cyckami? Bo mi w ciazy urosly dwa rozmiary, nie karmie piersia i guzik nie wracaja do poprzednich rozmiarow. Wroca jeszcze kiedys? :p
Ja tam bym się nie zmartwiła, gdyby mi zmalały trochę - teraz są mniej więcej takie jak przed ciążą, ale choć nie są obiektywnie duże, to wolałabym mniejszy rozmiar ;)

Dziewczyny jak na ta pore ubieracir dzieci, temperature w domu mam poki co 22 stopnie i zastanawiam sie czy body z dlugim rekawem i spodnie to nir za chlodno?
No właśnie to jest pytanie nurtujące mnie od kilku dni ;) ja też małej zakładam 1 warstwę, na noc tak samo+zawijam w rożek i czasem daję koc na nóżki. Ale rączki i tak ma zimne, dlatego dziś spróbuję polarowego pajaca do spania i zamawiam śpiworek. A w dzień myślę, że jej ciepło, bo ma karczek ciepły i rączki też.

reklama
Hej wam wczoraj ciężki dzień .Dzis nie lepiej .Brzuch mnie boli bo mam okres gorzej niż przed porodem masakra .Fazerkamm gratuluję zrzuconych kg :* Ktoś pytał o przepajanie ogólnie tak jeśli jest na cycu nie ma potrzeby jeśli na mm można przepajac ale najlepiej woda ;) Herbatki w małych ilościach ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja teściowa dziś przyjeżdza czyli zobaczy wnuczkę 3 raz. Na chrzcinach nie była i wogóle zero zainteresowania i pomocy. Mieszka kilka przystanków od nas. Nie cierpię jej więc mi to na rękę. Jakoś muszę przetrwać tę dziiejszą wizytę i pewnie znowu będzie długo cisza.

Nie jestes sama, mam dokladnie to samo;) tesciowie 5minut od nas a tesciowa jakis popis siły uskutecznia i olewa. Mi to w sumie na reke bo jej nie znosze

@julita1212 myślę, że tak do 100 zł

Dostałam dzisiaj okresu. Równo 2 miesiące po porodzie, a karmię piersią, więc to chyba szybko. Póki co w ogóle nie boli mnie brzuch i krwawienie bardzo skąpe.

U nas dwie babcie zakochane, u jednej mieszkamy więc cały czas się z nią bawi daje prezenty, druga my raczej odwiedzamy ale zawsze ja nosi bawi się, i ubranka kupuje :) więc nie jest źle

Kurcze małej jakąś wysypka wyszła na buzi i trochę na głowie, nie ma takiej gładkiej miłej skóry na policzkach tylko troszkę szorstka..nie wiem co to jest do lekarza może dopiero jutro pojadę

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie tez wszyscy zakochani w Nastce teściowie byli tylko na chrzcie ale my do nich chodzimy kiedy nam pasuje więc może być
zaraz na początku zwróciłam uwagę jak mi coś powiedziała teściowa odnośnie małej i już nic nie mówi

wczoraj słyszałam jak mówiła mężowi że jej czapki nie założyliśmy że sobie uszy przewieje ale mąż ją zbył

Do góry