reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Hej dziewczyny :)

Od razu przepraszam, że Was nie nadrobię - 2,5 tyg poza netem.
Wróciłyśmy od dziadków, ogólnie pobyt udany, ale nastawcie się, jeżeli planujecie dłuższy wyjazd niż kilka dni, na zmianę nawyków na lepsze lub gorsze ;) U nas spanie nocne pozostało, nawet kilka razy nie budziłam małej koło 3-4, tylko pozwoliłam jej spać dalej, sama się przebudziła koło 5. Choć to spanie to takie z sapaniem, kręceniem się itp. było.

Dziś kończymy 2 miesiące :)
Dziewczyny, ktore nie karmia piersia lub maja kolejne dzieciatko... co z cyckami? Bo mi w ciazy urosly dwa rozmiary, nie karmie piersia i guzik nie wracaja do poprzednich rozmiarow. Wroca jeszcze kiedys? :p
Ja tam bym się nie zmartwiła, gdyby mi zmalały trochę - teraz są mniej więcej takie jak przed ciążą, ale choć nie są obiektywnie duże, to wolałabym mniejszy rozmiar ;)

Dziewczyny jak na ta pore ubieracir dzieci, temperature w domu mam poki co 22 stopnie i zastanawiam sie czy body z dlugim rekawem i spodnie to nir za chlodno?
No właśnie to jest pytanie nurtujące mnie od kilku dni ;) ja też małej zakładam 1 warstwę, na noc tak samo+zawijam w rożek i czasem daję koc na nóżki. Ale rączki i tak ma zimne, dlatego dziś spróbuję polarowego pajaca do spania i zamawiam śpiworek. A w dzień myślę, że jej ciepło, bo ma karczek ciepły i rączki też.

reklama
Hej wam wczoraj ciężki dzień .Dzis nie lepiej .Brzuch mnie boli bo mam okres gorzej niż przed porodem masakra .Fazerkamm gratuluję zrzuconych kg :* Ktoś pytał o przepajanie ogólnie tak jeśli jest na cycu nie ma potrzeby jeśli na mm można przepajac ale najlepiej woda ;) Herbatki w małych ilościach ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja teściowa dziś przyjeżdza czyli zobaczy wnuczkę 3 raz. Na chrzcinach nie była i wogóle zero zainteresowania i pomocy. Mieszka kilka przystanków od nas. Nie cierpię jej więc mi to na rękę. Jakoś muszę przetrwać tę dziiejszą wizytę i pewnie znowu będzie długo cisza.

Nie jestes sama, mam dokladnie to samo;) tesciowie 5minut od nas a tesciowa jakis popis siły uskutecznia i olewa. Mi to w sumie na reke bo jej nie znosze

@julita1212 myślę, że tak do 100 zł

Dostałam dzisiaj okresu. Równo 2 miesiące po porodzie, a karmię piersią, więc to chyba szybko. Póki co w ogóle nie boli mnie brzuch i krwawienie bardzo skąpe.

U nas dwie babcie zakochane, u jednej mieszkamy więc cały czas się z nią bawi daje prezenty, druga my raczej odwiedzamy ale zawsze ja nosi bawi się, i ubranka kupuje :) więc nie jest źle

Kurcze małej jakąś wysypka wyszła na buzi i trochę na głowie, nie ma takiej gładkiej miłej skóry na policzkach tylko troszkę szorstka..nie wiem co to jest do lekarza może dopiero jutro pojadę

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie tez wszyscy zakochani w Nastce teściowie byli tylko na chrzcie ale my do nich chodzimy kiedy nam pasuje więc może być
zaraz na początku zwróciłam uwagę jak mi coś powiedziała teściowa odnośnie małej i już nic nie mówi

wczoraj słyszałam jak mówiła mężowi że jej czapki nie założyliśmy że sobie uszy przewieje ale mąż ją zbył

Do góry