BasiaJulia
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Od razu przepraszam, że Was nie nadrobię - 2,5 tyg poza netem.
Wróciłyśmy od dziadków, ogólnie pobyt udany, ale nastawcie się, jeżeli planujecie dłuższy wyjazd niż kilka dni, na zmianę nawyków na lepsze lub gorsze U nas spanie nocne pozostało, nawet kilka razy nie budziłam małej koło 3-4, tylko pozwoliłam jej spać dalej, sama się przebudziła koło 5. Choć to spanie to takie z sapaniem, kręceniem się itp. było.
Dziś kończymy 2 miesiące
Od razu przepraszam, że Was nie nadrobię - 2,5 tyg poza netem.
Wróciłyśmy od dziadków, ogólnie pobyt udany, ale nastawcie się, jeżeli planujecie dłuższy wyjazd niż kilka dni, na zmianę nawyków na lepsze lub gorsze U nas spanie nocne pozostało, nawet kilka razy nie budziłam małej koło 3-4, tylko pozwoliłam jej spać dalej, sama się przebudziła koło 5. Choć to spanie to takie z sapaniem, kręceniem się itp. było.
Dziś kończymy 2 miesiące
Ja tam bym się nie zmartwiła, gdyby mi zmalały trochę - teraz są mniej więcej takie jak przed ciążą, ale choć nie są obiektywnie duże, to wolałabym mniejszy rozmiarDziewczyny, ktore nie karmia piersia lub maja kolejne dzieciatko... co z cyckami? Bo mi w ciazy urosly dwa rozmiary, nie karmie piersia i guzik nie wracaja do poprzednich rozmiarow. Wroca jeszcze kiedys?
No właśnie to jest pytanie nurtujące mnie od kilku dni ja też małej zakładam 1 warstwę, na noc tak samo+zawijam w rożek i czasem daję koc na nóżki. Ale rączki i tak ma zimne, dlatego dziś spróbuję polarowego pajaca do spania i zamawiam śpiworek. A w dzień myślę, że jej ciepło, bo ma karczek ciepły i rączki też.Dziewczyny jak na ta pore ubieracir dzieci, temperature w domu mam poki co 22 stopnie i zastanawiam sie czy body z dlugim rekawem i spodnie to nir za chlodno?