reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Flammie narazie się dobrze się czuje, jak pływalam żabka to super nic mnie nie bolało, kraulem gorzej bo przy skretach tułowia pociaglo mnie parę razy więc zrezygnowałam, poza tym kraul jest bardziej wyczynowy niż żabka. :-) Zobaczę jutro bo pewnie będę miała zakwasy :-)

reklama
Asia, to super! Ja tylko i tak taka zabka umiem, wiec jak tylko bede miala okazje ti sie wybiore. :p

Aleksandra, ale na taki normalny basen? Maluszki chyba cieplejsza wode musza miec :confused2:

A wcześniej ile brałaś? Za poźno po porodzie? Mi kazała w sierpniu, ale nie dalam rady, wiec tez nie wiem co tam słychac. Robilam malej tsh i bylo ok
no mnie powiedział że powinnam przyjść wcześniej w ciąży brałam 150 ale po porodzie jak taką dawkę brałam to się źle czułam i zmniejszyłam sobie do 112
teraz mi kazał brać połówkę tej 112 i kontrola za miesiąc

......
wróciłam padnięta...taki upał masakra
dobrze że jutro mam tylko córcie odebrać i nie muszę nic załatwiać

Jak pamietam mialas cc, wiec zapytam: Dobrze sie czulas po basenie? Nie bolal brzuch? Tak z ciekawosci pytam, bo szalenie bym chciala isc na basen.

Co do basenow - czy ktoraz byla albo rozwaza pojscie z dzieckiem na basen? Oczywiscie na specjalne zajecia.
ja będę chodzić, początkowo tylko się popluskać, w zeszłym tygodniu byliśmy z Nikosiem tylko obserwatorami jak reszta rodzinki pływała

Iwona a nie boisz sie ze chlor podrazni skore malenstwa?

Czesc dziewczyny. Czytam was regularnie tylko nie mam weny na pisanie..
Agula.. Mam nadzieje ze malej w koncu przejdzie i wrocicie do domu zdrowe ... A jezeli chodzi o ta pania "doktor" olej to.. Wiez z dzieckiem to twoja indywidualna sprawa. Nie wiem ile masz lat ale jak ja urodzilam pierwszego syna to z racji mojego wieku traktowali mnie w szpitalu podobnie a mialam 22 lata..

Julka Tobie strasznie wspolczuje niewyspania! Oby po tych magicznych 3 miesiacach wam sie wszystko unormowalo !

Dziewczyny z problemami tarczycowymi.. Ja tez za pozno udalam sie do specjalisty i czeka mnie zabieg czy tam operacja.. W kazdym razie strasznie sie boje.. Obyscie unormowaly swoje wyniki.

No i oczywiście ciesze sie ze reszta dziewczyn korzysta z urokow macierzynstwa w pelni!

U nas wszystko się unormowalo. Karmimy sie piersią, mala spokojna.. Dwutygodniowa kolka poszla w zapomnienie. Tylko starszy brat troszke dokucza,ale dajemy rade ;))

Pozdrawiam was z porannego spacerku! Mielego dnia kochane :-* !

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja odnośnie tego Bibotic Forte. Nam pomógł ale w dawce max 6 kropel 3 razy dziennie. Oczywiście pomógł w sensie że już się nie łupi ale popłakuje. Dawkę napisała mi pani w aptece wydawało mi się bardzo dużo ale jak nic nie pomagało to ją w końcu zwiększyłam i wtedy były jakieś efekty szkoda że tak późno.[emoji45]

Heeej!

Aga dobrze, ze znalazłas cos co pomaga :) spory plus.

Julka- Kochana jak ja Cie rozumiem. Byłam też padnięta i szczerze powiem, ze moglam spac w nocy a finalnie padałam na cyce, bo wiedziałam, ze nic nie załatwie, nie ogarnę. Małej nie mogłam na chwile zostawic samej. Juz jest lepiej a to 2 miesiac skonczony.

Kaskaw- mam 26l. podejście masakra ...

Trzymajcie kciuki. Dzis dowiem się czy w piątek wychodzimy. :)

reklama
U mnie ogólnie trochę lepiej co prawda nie śpi w dzień a jak śpi to z godzinkę ale dla mnie to sporo[emoji38] mogę obiad wstawić i nawet w huśtawce albo bujaczku posiedzi przez chwilę.

Do góry