iwonaimaja
Fanka BB :)
u nas chrzty są w ostatnią sobotę miesiąca teraz przynajmniej są o 16.00 a jak majkę chrzciłam to była msza o 18.00
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyglądam tak
Zapomniałam napisać najciekawsze... Jak się obudziłam na karmienie o 5 coś mi się ubzdurało, że mamy Wielkanoc zaraz i karmiłam myśląc jakie jedzenie w tym roku przygotwac!!
Julka kuszące bo pewnie dzidek chciał zobaczyć ale jest ryzyko że więcej się namordujecie z dzieckiem. Niestety za daleko a dzidzi niespokojne z tego co piszesz. Wiem co mówię bo ja byłam ok 100 km od domu z dzieckiem i niestety duzo to nerwów kosztowało. Może za miesiąc dwa będzie lepiej bo dzidzi większe. To jest moje zdanie oczywiście.Dziewczyny chcialabym jechac z malym od piatku do pon 300 km odwiedzić dziadka, mieszka w bloku. Oczywoscie moi rodzice ktorzy sie lubia we wszystko wtracac twierdza ze to paranoja, ze za maly itd.. a ja tez chce sie wyrwac stad choc na chwile.. boje sie troche ale bardzo chcielibysmy pojechać, tym bardziej ze po drodze mamy akurat lekarza w piatek i pozniej prosto na miejsce.. jak myslicie?
Wiadomo ze maly jeszcze nie szczepiony i nie chrzczony..
No wlasnie jak teraz nie pojedziemy to pozniej dlugo nie, bo dziadek ma miec operacje i jakis czas bedzie dochodził do siebie
A swędzi?Wyglądam tak