reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)
Moja jak miała 8tygodni wazyla 4400 dzisiaj skończyła 9 jutro mamy szczepienie to się dowiem ile przybrała w tydzień
Urodziła się z wagą 2750
Urodziła się z wagą 2750
Kochana moja sie urodzila 4700g a spadla do 4200g wiec jest roznica ze jedno wazy tyle drugie tyle wazne ze tyje. moje starsze dzieci 6kg wazyly jak mialy po 3,5 mMoja dzisiaj kończy 2 m-ce i waży nie dużo 4.200. Też jesteśmy po szczepieniu. Lekarka stwierdziła że w normie i że ładnie przybrała. Urodziła sie z wagą 3.111 lecz spadła do 2.760. Jak widzę ile wasze ważą to moja to strasznie drobna[emoji50]
Needi
Cześć dziewczyny
Ale mam mgłę za oknem. Widać że jesień idzie. Lato minęło mi błyskawicznie.
Dziś sobie pospałam że hoho. Od 21:30 do 03:30 i od 4:40 do 6:30. Jeny to daje 8 godz. Niemożliwe. Podejrzewam że moja teściowa ma ręce które leczą bo przyjechała wczoraj i wymasowała Majeczke tak że o tej 3:30 walnęła mega kupę.
Dziś sobie pospałam że hoho. Od 21:30 do 03:30 i od 4:40 do 6:30. Jeny to daje 8 godz. Niemożliwe. Podejrzewam że moja teściowa ma ręce które leczą bo przyjechała wczoraj i wymasowała Majeczke tak że o tej 3:30 walnęła mega kupę.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Mój też uwielbia karuzele[emoji4]też mamy pozytywke z projektorem tylko firmy tine love i jest super nawet moja Maja ja uwielbiaWitam
My dzisiaj pobudka o 5 ale do teraz jeszcze lezalysmy mała teraz przysypia
Nastkateż karuzela zachwycona a wczoraj dostałam taką zabawkę z projektorem i wieczorem włączyłam jej i sobie oglądała na suficie zwierzątka przed snem i zasnęła do tego jej muzyczka leciala
Świetne są te zabawki tylko szkoda że takie drogie
Buziaczki z okazji sonczonego 2 mc.Moja dzisiaj kończy 2 m-ce i waży nie dużo 4.200. Też jesteśmy po szczepieniu. Lekarka stwierdziła że w normie i że ładnie przybrała. Urodziła sie z wagą 3.111 lecz spadła do 2.760. Jak widzę ile wasze ważą to moja to strasznie drobna[emoji50]
A jak po szczepieniu?
Jaka szczepiliscie
Powodzenia na szczepieniuMoja jak miała 8tygodni wazyla 4400 dzisiaj skończyła 9 jutro mamy szczepienie to się dowiem ile przybrała w tydzień
Urodziła się z wagą 2750
Około tak idzie jesień.....Cześć dziewczyny
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
fazerkamm
Witajcie dziewuszki zaraz Was lece nadrabiać
Mam nadzieje ze u Was wszysciutko dobrze :*
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
I nas dobrze ale jestem wypompowana po wycieczceWitajcie dziewuszki zaraz Was lece nadrabiać
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Needi
Gdzieś Ty była?Witajcie dziewuszki zaraz Was lece nadrabiać
iwonaimaja
A ja dzisiaj niewyspana nie śpimy od 5 do tego wstałam z napuchnietym okiem całym zaropialym od wczoraj mnie oko swedzialo mam nadzieję ze do soboty przejdzie bo w sobotę chrzciny
Wstałam zła niewyspana wszystko mnie boli a gardło to już od piątku
Wstałam zła niewyspana wszystko mnie boli a gardło to już od piątku
reklama