reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Aga moja jeszcze drobniejsza. Waży tylko 3500 a dzis skończyła 6 tyg więc jak będzie w wieku Twojej to na pewno nie dobije do takiej wagi. Ale urodziła się lżejsza - 2810.

reklama
Moja jak miała 8tygodni wazyla 4400 dzisiaj skończyła 9 jutro mamy szczepienie to się dowiem ile przybrała w tydzień
Urodziła się z wagą 2750

Moja dzisiaj kończy 2 m-ce i waży nie dużo 4.200. Też jesteśmy po szczepieniu. Lekarka stwierdziła że w normie i że ładnie przybrała. Urodziła sie z wagą 3.111 lecz spadła do 2.760. Jak widzę ile wasze ważą to moja to strasznie drobna[emoji50]
Kochana moja sie urodzila 4700g a spadla do 4200g wiec jest roznica ze jedno wazy tyle drugie tyle wazne ze tyje. moje starsze dzieci 6kg wazyly jak mialy po 3,5 m

Cześć dziewczyny
Ale mam mgłę za oknem. Widać że jesień idzie. Lato minęło mi błyskawicznie.
Dziś sobie pospałam że hoho. Od 21:30 do 03:30 i od 4:40 do 6:30. Jeny to daje 8 godz. Niemożliwe. Podejrzewam że moja teściowa ma ręce które leczą bo przyjechała wczoraj i wymasowała Majeczke tak że o tej 3:30 walnęła mega kupę.:D

Witam
My dzisiaj pobudka o 5 ale do teraz jeszcze lezalysmy mała teraz przysypia

Nastkateż karuzela zachwycona a wczoraj dostałam taką zabawkę z projektorem i wieczorem włączyłam jej i sobie oglądała na suficie zwierzątka przed snem i zasnęła do tego jej muzyczka leciala
Świetne są te zabawki tylko szkoda że takie drogie
Mój też uwielbia karuzele[emoji4]też mamy pozytywke z projektorem tylko firmy tine love i jest super nawet moja Maja ja uwielbia
Moja dzisiaj kończy 2 m-ce i waży nie dużo 4.200. Też jesteśmy po szczepieniu. Lekarka stwierdziła że w normie i że ładnie przybrała. Urodziła sie z wagą 3.111 lecz spadła do 2.760. Jak widzę ile wasze ważą to moja to strasznie drobna[emoji50]
Buziaczki z okazji sonczonego 2 mc.
A jak po szczepieniu?
Jaka szczepiliscie
Moja jak miała 8tygodni wazyla 4400 dzisiaj skończyła 9 jutro mamy szczepienie to się dowiem ile przybrała w tydzień
Urodziła się z wagą 2750
Powodzenia na szczepieniu
Cześć dziewczyny
Ale mam mgłę za oknem. Widać że jesień idzie. Lato minęło mi błyskawicznie.
Dziś sobie pospałam że hoho. Od 21:30 do 03:30 i od 4:40 do 6:30. Jeny to daje 8 godz. Niemożliwe. Podejrzewam że moja teściowa ma ręce które leczą bo przyjechała wczoraj i wymasowała Majeczke tak że o tej 3:30 walnęła mega kupę.:D
Około tak idzie jesień.....

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dzisiaj niewyspana nie śpimy od 5 do tego wstałam z napuchnietym okiem całym zaropialym od wczoraj mnie oko swedzialo mam nadzieję ze do soboty przejdzie bo w sobotę chrzciny
Wstałam zła niewyspana wszystko mnie boli a gardło to już od piątku

reklama
Do góry