reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

panna_migotka, a to ciekawie ci gin powiedział.. nie miałam pojęcia, że po dwóch cięciach może być problem.

Gdybym tylko była po sn, to bym się tak nie martwiła o antykoncepcje i wróciła do tego co stosowałam przed ciążą.
Ale teraz.. eh.. będę się też dopytywać lekarza o Mirene, bo tabletki anty do ust już w życiu nie wezmę. Chociaż wizja instalacji wkładki i noszenia tego w środku troche mnie odrzuca :p

reklama
Flammie a co stosowalas przed ciążą ? Bo mnie szczerze mowiac spirala przeraza..

Ja uzywalam najpierw tabletki anty, ale potem zrezygnowalam z nich i zaczelam uzywac tylko takie urzadzenie do mierzenia temperatury ciala, ktore kalkuluje i przewiduje dni plodne, plus kondomy. I dobrze sie sprawdzalo przez pare lat, a potem latwiej bylo w ciaze zajsc. Tylko skutecznosc zalezy od urzytkownika, wiec nie chce ryzykowac teraz po tej cesarce..

Mnie tez spirala przeraza! Ale to jednak jest pewna metoda. Nie wiem, pogadam z lekarzem i pomysle co zrobic.

Mały spi..

Mój maluch też jednostronny. Ciągle by leżał na prawym boczku. Jak go odłożę na plecki i główka w lewo to sie zaraz przekręci, a jak na boczku i podstawie kocyk w rulon, żeby się nie odwracał, to się budzi po chwili... też muszę go próbować brać na drugą stronę...

Dziewczyny przepraszam za sporadyczną obecność, ale do tamtego tygodnia tatuś był z nami i korzystaliśmy z czasu wspólnego, teraz zostałam sama, ale daję radę. W sensie mąż wrócił do pracy ;)

My odkąd stosujemy delicol to Mały jest spokojny. Skończyły się wrzaski. Czasem jest marudny czy wybudza się, ale nie mogę narzekać jak Was czytam. Jedyne co to straszny nerwus z niego, po tatusiu ;) nocki fajnie przesypia, co 3-4 godzinki wstanie na jedzonko. Je praktycznie na śpiocha ;)
A jak dawkujesz ten delicol
jeszcze co do zasypiania jak byłam w ciąży byłam przeciwna żeby kupować karuzele ale w końcu się zdecydowałam kupiliśmy (któraś z Was ma tą samą co ja) Nastusia jest nią zauroczona wieczorem dostaje mleczko odkładam do łózeczka włączam karuzele i ona sobie ją słucha, ogląda i zasypia
dodatkowo w nocy jak zaczyna płakać to karuzela się sama załącza
Nasz karuzela jest zachwycony [emoji4]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
My dzisiaj pobudka o 5 ale do teraz jeszcze lezalysmy mała teraz przysypia

Nastkateż karuzela zachwycona a wczoraj dostałam taką zabawkę z projektorem i wieczorem włączyłam jej i sobie oglądała na suficie zwierzątka przed snem i zasnęła do tego jej muzyczka leciala
Świetne są te zabawki tylko szkoda że takie drogie

Witam
My dzisiaj pobudka o 5 ale do teraz jeszcze lezalysmy mała teraz przysypia

Nastkateż karuzela zachwycona a wczoraj dostałam taką zabawkę z projektorem i wieczorem włączyłam jej i sobie oglądała na suficie zwierzątka przed snem i zasnęła do tego jej muzyczka leciala
Świetne są te zabawki tylko szkoda że takie drogie
A jaką to masz że zwierzątka są? Może bym Martynce kupiła

Projektor i karuzela

Załączniki

• 1471933832668883395330.jpg
    1471933832668883395330.jpg
    238 KB · Wyświetleń: 91
  • 1471933891507536438644.jpg
    1471933891507536438644.jpg
    361,8 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Ja mam kolyske ze snoobby czy jakoś tak to szlo ;) i jestem zadowolona, tez ma projektor i maly uwielbia kolyski, tez przy nich zasypia :) moje dziecko zasnelo wczoraj po 20 i obudzil sie przed 1, to co sie pozniej dzialo to juz nie bede wspominac, ale maly sukces jest, czyli jednak da rade spac prawie 5 godzin :)

Do góry