reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)
nie wiem że za głośno
mam nadzieję że nie będzie kibiców przyjezdnych
mam nadzieję że nie będzie kibiców przyjezdnych
iwonaimaja
Mamy karnety na sektor e
Moja Pola lubi szum wentylatora[emoji3]Ja odkryłam, że Pola lubi zasypiać przy muzyce. Jak marudzi i nie chce zasnąć, włączam muzykę i od razu się uspokaja
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Napisane na SM-G388F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie czekam na poczekalni u swojego gin. Mąż już kazał pytać o spiralę albo coś innego[emoji16][emoji16][emoji16]
U mnie odpadają hormony i nawet mój gin zaproponował spiralęJa jestem osobiście przeciwnikiem spirali.
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
No właśnie, jak teraz się zabezpieczacie? Pytałam gina o wkładkę, to nie polecał po dwóch cięciach, bo stwierdził, że już się nie będzie tak dobrze trzymać. Hormony jakoś mnie jednak nie cieszą, zwłaszcza że po nich to nie mam na nic ochoty (choć bez nich też niewiele).
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kaskaw
Hej dziewczyny. Ja po pierwszym okresie jestem umowiona z ginekologiem na spirale srebrna.. Nie moge tabletek aczkolwiek do spirali tez nie jestem przekonana..
Iwonaimaja a nie masz problemu jak wiążesz chuste z nozkami zeby byly podkurczone? Mi ciezko to zawiązać. Tez mam tkana, kupilam nowa ale szybko sie polamala
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Iwonaimaja a nie masz problemu jak wiążesz chuste z nozkami zeby byly podkurczone? Mi ciezko to zawiązać. Tez mam tkana, kupilam nowa ale szybko sie polamala
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom